Achilles Coral Mag Rack Pro

€ 59,95
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Dit is een stekkenhouder voor ongeveer 30 steksteentjes. Voorzien van sterke N52 neodymium magneten en is geschikt tot een glasdikte van 13 mm. Perfect als je geen stekkenbak hebt of geen plek meer in het aquarium.

Achilles Coral Mag Rack

Dit is een stekkenhouder voor ongeveer 30 steksteentjes. Voorzien van sterke N52 neodymium magneten en is geschikt tot een glasdikte van 13 mm. Perfect als je geen stekkenbak hebt of geen plek meer in het aquarium.

Eigenschappen:

- Levenslange garantie op de interne (binnen het aquarium) magneten! De interne magneten zijn geplastificeerd waardoor ze nooit blootgesteld zullen worden aan zoutwater. Gegarandeerd vrij van roest en corrosie.
- De Coral Mag Rack van Achilles Aquatics is geschikt voor vrijwel alle steksteentjes, ook van andere fabrikanten.
- De Mag Rack is 292 mm lang en 52 mm breed en biedt genoeg ruimte voor 30 Achilles Frag Plugs (niet meegeleverd).
- Upgrade kits maken het mogelijk om de magneetsterkte te verhogen zonder dat het uiterlijk van de stekkenhouder verandert.
- Gemaakt van injectie gegoten ABS kunststof; 100% veilig voor gebruik in zeeaquaria.
- De Coral Mag Rack maakt gebruik van N52 neodymium-magneten. Dit zijn de meest hoogwaardige en sterke magneten verkrijgbaar!
- Uiterst dunne plaat (6 mm) waardoor het compact en minder zichtbaar blijft in het aquarium.
- Achilles Coral Mag Rack is geschikt voor aquariums met een glasdikte tot 13 mm, zonder behulp van aanvullende upgrade magneten.

Gebruik:

Bevestig de Coral Mag Rack op het glas van het aquarium met behulp van de meegeleverde magneten.
De externe magneten (buiten het aquarium) zijn niet geschikt voor gebruik in het water. Voor gebruik in het water (bijvoorbeeld in een overloop) zijn er optionele geplastificeerde magneten verkrijgbaar.
Let op: Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig; Ga hier altijd voorzichtig mee om.

Opties:

- Rubber Coated Magnet - Wil je de externe deel (buiten het aquarium) van de Coral Mag Rack in het water (bijvoorbeeld in de overloop) gebruiken? Dan heb je 2 plastic gecoate magneten nodig als vervanging voor de standaard nikkel gecoate magneten. De magneten in de interne deel (in het aquarium) zijn standaard plastic gecoat en hoeven voor deze doeleinde niet te worden vervangen. Per stuk te bestellen.
- Strength Upgrad Kit - Dit is een set van 4 magneten speciaal voor het versterken van de magneetsterkte van de Achilles Coral Mag Rack. De set bevat 2 kunststof gecoate magneten voor het interne deel van de Mag Rack en 2 nikkel gecoate magneten voor het externe deel. Een maximum van 2 Upgrade Kits kunnen in een Coral Mag Rack worden gebruikt om de magneetsterkte te vergroten zonder dat het uiterlijk verandert.

Voor meer informatie:

Achilles-Aquatics.nl

Meer informatie
Levertijd2 tot 5 werkdagen
MerkAchilles
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Achilles Coral Mag Rack Pro
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen