Achilles 3XL Aragonite Frag Disks 10 stuks

€ 14,95
Op voorraad

Achilles 3XL Aragonite Frag Disks zijn extra grote, ronde en platte stekstenen, met een diameter van 75 mm, speciaal voor koralen bestemd voor op de zandbodem. Deze stekstenen zijn ideaal voor gebruik met platvormende koralen en koralen met een grote basis zoals bijvoorbeeld LPS koralen.

Inhoud: 10 stuks.

Achilles 3XL Aragonite Frag Disks

Achilles 3XL Aragonite Frag Disks zijn extra grote, ronde en platte stekstenen speciaal voor koralen bestemd voor op de zandbodem. Deze stekstenen zijn ideaal voor gebruik met platvormende koralen en koralen met een grote basis zoals bijvoorbeeld LPS koralen.

De Disks zijn wit van kleur, hebben een diameter van 75 mm en een dikte van 10 mm. Het zware gewicht zorgt ervoor dat de stekjes niet gemakkelijk bij sterke stroming kunnen omvallen.

Alle aragoniet steksteentjes van Achilles Aquatics worden 100% vervaardigd van Caribische zand. Dit natuurlijk, op calcium basis zand bevordert de snellere groei van koralen en kalkalgen op de steksteen. De steksteentjes zijn volledig uitgelogd en zijn gereed voor gebruik.


Gebruik:

- Goed afspoelen voor gebruik.
- Droog de onderkant van het koraal en bovenkant van de steksteen goed af en breng een kleine hoeveelheid lijm aan op het koraal.
- Druk voorzichtig de stukken voor 15 seconden bij elkaar en plaats daarna het stekje terug in het aquarium in een plek met voldoende stroming.

Opties:

Achilles Reef Glue Gel - Dit is een supersnelle lijm op gel basis. Ideaal om stekjes te lijmen. Te verkrijgen in 30 ml en 60 ml.

Voor meer informatie:

Achilles-Aquatics.nl

Meer informatie
MerkAchilles
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Achilles 3XL Aragonite Frag Disks 10 stuks
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen