Onze bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden op de N224


Vanaf 20 juli tot en met 8 augustus is de N224 tussen Renswoude en Veenendaal/Ede afgesloten. De rotonde ter hoogte van de Veenweg is wel weer bereikbaar.

Kom je vanaf Veenendaal/Ede/A12? Dan is de makkelijkste route via de A30 afrit Scherpenzeel en vervolgens de Renswoudsestraatweg/Barneveldsestraat volgen richting Renswoude.
Ook is het mogelijk om via Ederveen te rijden, Veenweg/Munnikeweg/schras/Hoofdweg, maar met vertraging door een doseerinstallatie geplaatst op de Veenweg.

Kom je vanaf de A12/Utrecht? Dan kan er ook via Maarsbergen worden gereden. Neem hiervoor de afslag Maarsbergen en rijd vervolgens in de richting Woudenberg/Scherpenzeel/Renswoude.

Met de bus en fiets zijn we normaal bereikbaar op deze dagen.

Let op! Volg de omleidingsborden niet!
Deze sturen je via een langere omweg onze kant op.

Kom je vanaf de kant van Scherpenzeel/Barneveld?
Dan zijn we normaal bereikbaar en kun je doorrijden tot aan de winkel.Vanaf 10 augustus tot en met 29 augustus is de N224 helaas voor onze deur afgesloten. Deze periode zijn wij gewoon open, maar dus even wat lastiger bereikbaar.
We hebben tijdelijke parkeerplaatsen beschikbaar om toch zo dicht mogelijk bij ons te kunnen parkeren.

Kom je vanuit de richting Scherpenzeel? Dan zijn de parkeerplaatsen bij de Koepelkerk het makkelijkst. Hiervandaan is het maar een klein stukje naar de winkel. (zie kaart)

Kom je vanuit de richting Barneveld? Dan zijn ook de parkeerplaatsen bij de Koepelkerk het makkelijkst. Ook is de parkeerplaats bereikbaar bij het gemeentehuis aan het begin van Renswoude (vanuit de richting Veenendaal) en zijn de eerste 2 weken van deze periode de 'inham' parkeerplaatsen langs de weg nog bereikbaar. (zie kaart)

Kom je vanuit de richting Veenendaal? Dan kun je doorrijden tot aan de afzetting en zijn de parkeerplaatsen langs de weg en in een later stadium de parkeerplaatsen bij de gemeente beschikbaar om je auto dichtbij te parkeren. (zie kaart)

In deze periode zijn we met de fiets normaal bereikbaar en worden er pendelbussen ingezet voor wie met het openbaar vervoer naar Renswoude komt.


Kom je er niet uit?
Tijdens de openingstijden zijn we bereikbaar op 0318-300630.Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen