Skimz Dosing Container DLCL4

€ 89,95
Op voorraad
Skimz DLC4 is een ruimtebesparende doseervloeistofcontainer die op de doseerpomp kan worden aangesloten, zodat je additieven kunt automatiseren en de aquariumwaterparameters stabiel kunt houden. Je kunt DLC4 gebruiken om calcium, magnesium, alkaliteit en zout (NaCl-vrij) of sporenelementen te doseren. 4x 1,5 liter containers.

Skimz Dosing Container DLCL4


Skimz DLC4 is een ruimtebesparende doseervloeistofcontainer die op de doseerpomp kan worden aangesloten, zodat je additieven kunt automatiseren en de aquariumwaterparameters stabiel kunt houden. Je kunt DLC4 gebruiken om calcium, magnesium, alkaliteit en zout (NaCl-vrij) of sporenelementen te doseren.

- Ruimtebesparend ontwerp
"Schuiven en gieten"
- Op kleur 
afgestemde labels en slangen
- Buishouders
- Met 4x 1,5 liter containers
- Afmetingen 
L240 x D165 x H305mm (9 7/16 "x 6 1/2" x 12 ")

De "Slide and Pour" biedt een handige manier om de minerale oplossingen toe te voegen en te beheren. De deksels zijn afneembaar en maken het schoonmaken van de containers eenvoudig.

De Skimz DLC bevat gekleurde labels en slangen. De gekleurde mineralenetiketten helpen je om containers duidelijk te labelen voor identificatie en de op kleur afgestemde siliconenslang helpt je bij het ordenen van buizen.


Voor meer informatie:

www.Skimz.sg

Meer informatie
MerkSkimz
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Skimz Dosing Container DLCL4

Misschien ben je ook geïnteresseerd in..

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen