Korallen-Zucht Coral Snow 250 ml

€ 28,50
Op voorraad
Coral Snow van Korallen-Zucht is een vloeibare biologische transportmedium voor elementen zoals B-Balance of Kalium Jodide/Fluoride Concentrate. Coral Snow is compatibel met alle elementen, ook met Amino Acid en Coral Vitalizer. Korallen-Zucht Coral Snow bevat onder andere een natuurlijke calcium-magnesium-carbonaat mix. Met een korrelgrote van slechts 2.5μm heeft Coral Snow de optimale grootte voor opname door SPS koralen. Het is geschikt voor LPS, SPS, zachte koralen en schelpdieren. Maar ook voor het oplossen van problemen in het zeeaquarium.

Korallen-Zucht Coral Snow

Coral Snow van Korallen-Zucht is een vloeibare biologische transportmedium voor elementen zoals B-Balance of Kalium Jodide/Fluoride Concentrate. Coral Snow is compatibel met alle elementen, ook met Amino Acid en Coral Vitalizer. Korallen-Zucht Coral Snow bevat onder andere een natuurlijke calcium-magnesium-carbonaat mix. Met een korrelgrootte van slechts 2.5μm heeft Coral Snow de optimale grootte voor opname door SPS koralen.

Het is geschikt voor LPS, SPS, zachte koralen en schelpdieren. Maar ook voor het oplossen van problemen in het zeeaquarium.

Het wordt aangeraden om Coral Snow dagelijks in combinatie met andere elementen te doseren. Coral Snow kan in een glas gemengd worden samen met een ander product en na ongeveer 5 minuten kan het gedoseerd worden in het aquarium. Let wel op dat het een plek is met veel stroming.

Dosering

Goed schudden voor gebruik. Doseer 1 tot maximaal 4 ml Coral Snow per 100 liter aquariumwater per dag.

Extra informatie

- Coral Snow neutraliseert ongewenste zuren en is een oplossing tegen slijmalgen en cyanobacteriën (flap). In dit geval is het advies om 1 druppel ZEObak per 100 liter aquariumwater toe te voegen en dit dan elke 2de dag. Voeg dit dan toe aan de Coral Snow. Ook de CyanoBak is uitermate geschikt hiervoor.
- Vertroebeling van het water is normaal en tijdelijk, en is ongevaarlijk voor vissen en gevoelige koralen.

Voor meer informatie:

Korallen-Zucht.de

Meer informatie
MerkKorallen-Zucht
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Korallen-Zucht Coral Snow 250 ml
Jouw waardering
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen