Juwel Poster Achterwand 3 XL (Zwart en Wit)

€ 9,95
Op voorraad

Poster 3 brengt op indrukwekkende wijze de individuele inrichting van je aquarium tot uitdrukking. De twee motieven Zwart en Wit genereren een bijzonder driedimensionaal effect en zorgen voor een interessant contrast ten opzichte van vissen en planten. De waterbestendige folie wordt achterop het aquarium geplaatst. Om een bijzonder plastisch en licht effect te bereiken, kun je het beste Juwel Poster Fix aan gebruiken.
Afmetingen: 150 x 60 cm.

Juwel Poster Achterwand 3

Juwel posters zijn aan beide kanten bedrukt en bieden met hun aantrekkelijke motieven een eenvoudige en heel effectieve vormgeving voor de achterwand van je aquarium.

Poster 3 brengt op indrukwekkende wijze de individuele inrichting van je aquarium tot uitdrukking. De twee motieven Zwart en Wit genereren een bijzonder driedimensionaal effect en zorgen voor een interessant contrast ten opzichte van vissen en planten. De waterbestendige folie wordt achterop het aquarium geplaatst. Om een bijzonder plastisch en licht effect te bereiken, kun je het beste Juwel Poster Fix aan gebruiken.

Beschikbare maten:

  • S: 60 x 30 cm.
  • L: 100 x 50 cm.
  • XL: 150 x 60 cm.


Voor meer informatie:

Juwel-aquarium.de

Meer informatie
MerkJuwel
Afmeting1500
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Juwel Poster Achterwand 3 XL (Zwart en Wit)

Misschien ben je ook geïnteresseerd in..

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen