Dennerle Marinus BioCirculator 4in1

Speciale prijs € 34,99 Normale prijs € 64,99
Op voorraad

Stroming - Oppervlaktereiniging - Filtering.

Dennerle Nano Marinus BioCirculator 4 in 1

Stroming - Oppervlaktereiniging - Planktonvoeding - Filtering.

De Nano Marinus Bio-Circulator 4in1 vormt het hart van het Nano Marinus systeem. Deze wereldnoviteit werd speciaal voor de Nano Cube ontwikkeld. Door zijn viervoudige functie voor biologisch stabiele leefomstandigheden is een gemakkelijk onderhoud mogelijk van een gezonde en fascinerende onderwaterwereld met actieve, kleurrijke koralen, vissen, kreeften en garnalen. Door de combinatie van de BioCirculator en het regelmatig verversen van het water is een afschuimer, die door zijn geluidsniveau bovendien ook storend zou zijn, in het Nano Marinus systeem van Dennerle niet vereist.

Oppervlaktereiniging: de oppervlaktezuiger voor een kristalhelder wateroppervlak. Anders kan er op het wateroppervlak snel een vettig uitziende laag van bacteriën en algen ontstaan, die de gasuitwisseling belemmert.

Planktonvoeding: de vanaf het oppervlak opgezogen algen en micro-organismen worden permanent als natuurlijk planktonvoer in het aquarium verdeeld. Daarmee draagt de BioCirculator bij aan de basisvoeding van alle filterende rifbewoners.

Filtering: met zijn filterspons (2 verschillende formaten) zorgt de BioCirculator voor het snel verhelderen van het water, bijv. na het schoonmaken van de ruiten.

Tip:

Bij aquariums met veel filterende rifbewoners (koralen, schelpdieren, sponzen, kokerwormen e.d.) adviseren wij geen filterspons te gebruiken, zodat het plankton volledig ten goede komt aan deze dieren en niet gedeeltelijk wordt weggefilterd.

Met kleine filterspons voor 30l, Met grote filterspons voor 60l, Zonder filterspons, Met afgeschuinde filterspons voor compacte hoekmontage.


Voor meer informatie:

Dennerle.de

Meer informatie
MerkDennerle
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Dennerle Marinus BioCirculator 4in1
Jouw waardering
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen