Deep Blue Easy LED 438 mm Universal 2.0 Aquatlantis

€ 137,25
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

LED verlichting voor zeewateraquariums. Verkrijgbaar in verschillende maten.
Deep Blue is voorzien van extra intensieve blauwe LED. Hierdoor ideale verlichting voor zeewateraquariums met koralen. Deze LED kan het aquarium volledig blauw verlichten en versterkt de kleuren van de koralen door de actinic LED.

Aquatlantis Easy LED Universal 2.0 Deep Blue

LED verlichting voor zeewateraquariums.

De nieuwe generatie Easy LED Universal 2.0 verlichtingssysteem is ontworpen om makkelijk aan te passen aan ieder aquarium. De LED verlichting is verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden bevestigd aan de T5 of T8 houders. Ook kunnen ze op het aquarium worden geplaatst door middel van de verlengbare beugels. De Easy LED is laag in stroomverbruik, veiliger en heeft een lange levensduur. 
 

T5 of T8 vervanging

De nieuwe Easy LED Universal verlichting is ontworpen om de normalen T5 en T8 verlichting te vervangen. Verwijder de standaard verlichting uit de T5 of T8 armatuur en zo kan de LED gemakkelijk worden geplaatst. Het nieuwe systeem vervangt bijna alle maten T5 en T8. Let hierbij wel op de maten. 

Verlengbare beugels

Easy LED Universal verlichting heeft metalen beugels aan beide kanten zodat je deze ook bovenop het aquarium kan plaatsen. Deze beugels zijn passend voor bijna ieder aquarium.

Geef je toch de voorkeur aan het ophangen van de LED verlichting? Dan kan deze door middel van stalen kabels worden opgehangen.

 

Spreidingshoek

De spreidingshoek van de nieuwe Easy LED Universal is 120 graden. Dit in combinatie met de hoge opbrengst zorgt voor een goede spreiding van het licht.

 

Easy LED Control of Luminus LED Control

Easy LED Control en de Luminus LED Control kunnen worder gebruikt om die de Easy LED aan kan sturen. Deze fungeert als tijdklok, maar heeft ook een ingebouwde zonsop- en zonsondergang simulatie. 
De Luminus LED Control wordt dmv een app aangestuurd en heeft meerdere mogelijkheden.

Let op! De 1200 mm en de 1450 mm variant bestaat uit 2 delen. Deze moeten ieder worden aangesloten op een controller. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van een splitter kabel of een 2 kanaals controller. Bij het aansluiten van beide delen op 1 controller moet er een zwaardere adapter worden aangeschaft. ( 2,5A voor de 1200 mm en 3,5A voor de 1450 mm)


Voor meer informatie:

Aquatlantis.com

Meer informatie
Levertijd2 tot 5 werkdagen
MerkAquatlantis
Lengte438
VariantLED Strip/Balk
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Deep Blue Easy LED 438 mm Universal 2.0 Aquatlantis
Jouw waardering

Misschien ben je ook geïnteresseerd in..

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen