CORONAPROTOCOL


Update 26 maart:


Van plan om onze winkel te bezoeken? Wij zijn "gewoon" open, maar houd er rekening mee dat onze vissen/koralen/planten afdeling momenteel afgesloten is ivm het Coronaprotocol. Het is dus niet mogelijk om daar even rond te kijken. Toch iets nodig van deze afdeling? Zorg dan dat je van tevoren weet wat je wilt en geef dit indien mogelijk alvast door via de mail of telefonisch. Dan zorgen we dat het voor je klaar staat!

Kijk op de voorraadlijsten voor de vissen. Planten of koralen nodig? Bel of mail even om te vragen naar de voorraad!

0318-300630 - info@oceanandlake.nl

https://www.oceanandlake.nl/voorraadlijst-zoetwater
https://www.oceanandlake.nl/voorraadlijst-zeevissen
https://www.oceanandlake.nl/ongewervelden
Update 18 maart:


Helaas zien we nog teveel mensen die 'even komen winkelen'. Dit is voor nu niet de bedoeling.
We willen iedereen dan ook vragen ons te zien als een afhaalmogelijkheid voor al je benodigde producten en dieren.
Maak thuis alvast een lijstje met de benodigde producten en geef deze eventueel al telefonisch of via e-mail door met de gewenste afhaaldag/tijd. Dan kunnen we ervoor zorgen dat alles voor je klaarstaat. 

Bestellen via de webshop heeft onze voorkeur voor de producten. Deze worden in deze periode gratis verzonden.
Staan de producten die je hebben wilt er (nog) niet op? Geef dan je wensenlijst telefonisch of per e-mail door en dan regelen we het voor je.

Ook kunnen we planten, vissen, koralen, water etc. bezorgen in de omgeving van Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Ede, Veenendaal, Barneveld enz.  Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.
0318-300630  -  info@oceanandlake.nl

Hopelijk kunnen we op deze manier toch iedereen van dienst zijn zonder teveel risico's en kunnen we de winkel draaiende houden. 

Bedankt!
Berichtgeving 16 maart:
 

Ook wij hebben te maken met de richtlijnen tegen het Coronavirus en willen iedereen dan ook vragen deze in de winkel ook na te leven.

Onze winkel is ‘gewoon’ open op de normale openingstijden, maar willen iedereen op het hart drukken dat wij voor nu even geen gezinsuitje zijn en kom zoveel mogelijk alleen.
Blijf thuis op het moment dat er verkoudheids/griepklachten zijn.
Houd gepaste afstand tot elkaar en de medewerkers om te zorgen dat we allemaal gezond blijven en elkaar niet onnodig in gevaar brengen.

Alleen vragen over het aquarium of problemen? Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en kom hiervoor niet naar de winkel. (0318-300630, info@oceanandlake.nl)
Producten nodig? Hiervoor hebben we de webshop die normaal blijft functioneren en snel kan leveren.

Om het gebruik van de webshop te stimuleren hebben we besloten de verzendkosten niet te berekenen in de periode dat het Coronaprotocol van toepassing is.
(met uitzondering van aquariums, meubels, producten met een extra langere levertijd en producten boven de 31 kilo die niet in delen verzonden kunnen worden)
Misbruik hiervan wordt niet gewaardeerd.
Probeer bestellingen dan ook zoveel mogelijk in 1x te plaatsen ipv meerdere kleine.


Alvast bedankt voor de medewerking!

Team Ocean & Lake

Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen