CORONAPROTOCOL


Update 22 mei

Vanaf heden is het weer mogelijk om 'normaal' bij ons langs te komen. Probeer wel zoveel mogelijk de regels te hanteren.
Nog steeds geldt:
- houd 1,5 meter afstand
druk in de winkel? (meer dan 8 klanten in de winkel)  Dan graag even voor in de winkel/buiten wachten tot er meer ruimte is om de 1,5 meter aura te handhaven. Hier zullen we goed rekening mee moeten houden om iedereen veilig te laten winkelen.
- Zoet en zoutwaterafdeling alleen op aanwijzing personeel geopend. Op het moment dat er al mensen aan het kijken zijn, dan graag even op je beurt wachten. 
alleen even iets afhalen of een kort bezoek aan de winkel? Kom dan even in je eentje en niet met z'n tweetjes :)

Helaas zijn de gratis verzendkosten niet meer te handhaven en hebben we deze weer omhoog moeten brengen.
Wel hebben we deze wat lager gehouden dan voorheen. Vanaf € 50,- hebben we gratis verzending binnen Nederland. 

Vragen en/of opmerkingen? 
We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318-300630 en per mail op info@oceanandlake.nl


Update 17 april:

In de afgelopen periode hebben we gemerkt dat iedereen een beetje begint te wennen aan de 1,5 meter aura. Dat vinden we fijn :)
Hierdoor hebben besloten onze regels wat te versoepelen.

Het visjes, planten en koralen kijken kan weer!
Maar.... alleen per groepje van 2 in 1 van de afdelingen (zoet/zout) en op aanwijzing van het personeel. Op het moment dat er al mensen aan het kijken zijn, dan graag even op je beurt wachten. 

Liefst van te voren even online kijken of er wat interessants voor je op voorraad is. (De voorraadlijsten worden regelmatig bijgewerkt en zijn te vinden op onze website)
Hierdoor verkorten we de 'kijktijd' en geven we op die manier meerdere klanten de mogelijkheid om even te kijken hoe alles erbij staat/zwemt.

Vooralsnog wel de regels:

- alleen even visjes kijken en verder niets nodig? Dat hebben we nu liever niet
- druk in de winkel? (meer dan 8 klanten in de winkel)  Dan graag even voor in de winkel/buiten wachten tot er meer ruimte is om de 1,5 meter aura te handhaven. Hier zullen we goed rekening mee moeten houden om iedereen veilig te laten winkelen.
- weet je al wat je hebben wilt? Geef dat van te voren alvast door. Dan zorgen we dat het klaarstaat op de gewenste afhaaldag/tijd. 0318-300630  -  info@oceanandlake.nl
- alleen even iets afhalen of een kort bezoek aan de winkel? Kom dan even in je eentje en niet met z'n tweetjes :)

Liever niet op deze manier bij ons komen winkelen? Bezorgen is ook een optie! 
Op de webshop nog steeds gratis verzending!
En in de omgeving Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Ede, Veenendaal enz. komen we het persoonlijk bij je brengen. Zelfs vissen, planten en koralen! 

 

Update 26 maart:


Van plan om onze winkel te bezoeken? Wij zijn "gewoon" open, maar houd er rekening mee dat onze vissen/koralen/planten afdeling momenteel afgesloten is ivm het Coronaprotocol. Het is dus niet mogelijk om daar even rond te kijken. Toch iets nodig van deze afdeling? Zorg dan dat je van tevoren weet wat je wilt en geef dit indien mogelijk alvast door via de mail of telefonisch. Dan zorgen we dat het voor je klaar staat!

Kijk op de voorraadlijsten voor de vissen. Planten of koralen nodig? Bel of mail even om te vragen naar de voorraad!

0318-300630 - info@oceanandlake.nl

https://www.oceanandlake.nl/voorraadlijst-zoetwater
https://www.oceanandlake.nl/voorraadlijst-zeevissen
https://www.oceanandlake.nl/ongewervelden
Update 18 maart:


Helaas zien we nog teveel mensen die 'even komen winkelen'. Dit is voor nu niet de bedoeling.
We willen iedereen dan ook vragen ons te zien als een afhaalmogelijkheid voor al je benodigde producten en dieren.
Maak thuis alvast een lijstje met de benodigde producten en geef deze eventueel al telefonisch of via e-mail door met de gewenste afhaaldag/tijd. Dan kunnen we ervoor zorgen dat alles voor je klaarstaat. 

Bestellen via de webshop heeft onze voorkeur voor de producten. Deze worden in deze periode gratis verzonden.
Staan de producten die je hebben wilt er (nog) niet op? Geef dan je wensenlijst telefonisch of per e-mail door en dan regelen we het voor je.

Ook kunnen we planten, vissen, koralen, water etc. bezorgen in de omgeving van Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Ede, Veenendaal, Barneveld enz.  Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.
0318-300630  -  info@oceanandlake.nl

Hopelijk kunnen we op deze manier toch iedereen van dienst zijn zonder teveel risico's en kunnen we de winkel draaiende houden. 

Bedankt!
Berichtgeving 16 maart:
 

Ook wij hebben te maken met de richtlijnen tegen het Coronavirus en willen iedereen dan ook vragen deze in de winkel ook na te leven.

Onze winkel is ‘gewoon’ open op de normale openingstijden, maar willen iedereen op het hart drukken dat wij voor nu even geen gezinsuitje zijn en kom zoveel mogelijk alleen.
Blijf thuis op het moment dat er verkoudheids/griepklachten zijn.
Houd gepaste afstand tot elkaar en de medewerkers om te zorgen dat we allemaal gezond blijven en elkaar niet onnodig in gevaar brengen.

Alleen vragen over het aquarium of problemen? Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en kom hiervoor niet naar de winkel. (0318-300630, info@oceanandlake.nl)
Producten nodig? Hiervoor hebben we de webshop die normaal blijft functioneren en snel kan leveren.

Om het gebruik van de webshop te stimuleren hebben we besloten de verzendkosten niet te berekenen in de periode dat het Coronaprotocol van toepassing is.
(met uitzondering van aquariums, meubels, producten met een extra langere levertijd en producten boven de 31 kilo die niet in delen verzonden kunnen worden)
Misbruik hiervan wordt niet gewaardeerd.
Probeer bestellingen dan ook zoveel mogelijk in 1x te plaatsen ipv meerdere kleine.


Alvast bedankt voor de medewerking!

Team Ocean & Lake

Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen