ATI Fiji White Sand M 9,07 kg/20 lbs

€ 18,95
Op voorraad

Beschikbare korrelgrootte:

S = 0,3-1,2 mm
M = 1,0-2,0 mm
L = 2,0-3,0 mm

ATI Fiji White Sand


Het Fiji-witte zand is een zeer zuivere, fijne, witte grond voor zoutwateraquaria en wordt gekenmerkt door vele positieve eigenschappen:

1. Hoogste zuiverheid:

Het zand bestaat voor 99,6% uit pure calcium- en magnesiumverbindingen en is een van de schoonste materialen die je momenteel op de markt krijgt.

2. Zeer wit met hoge reflectie-eigenschappen:

Door de hoge zuiverheid van het zand is het ook bijzonder wit. Dit is over het algemeen erg gunstig voor de helderheid in het aquarium. Koralen lijken zo op elkaar van aard, dat er meer reflecties van de grond komen, wat zeer gunstig is voor koralen. Het Fiji White Sand is ideaal voor aquaria met koralen, die veel licht nodig hebben, ze krijgen ook een hoger aandeel diffuse straling van onderaf.

3. Geen extreme afwijkingen

Door zijn beduidend hogere dichtheid dan een vergelijkbare Aragonitsand is het Fiji White zand beduidend zwaarder en blijft het dus beter liggen

Gebruik

We raden een laaghoogte aan van ongeveer 2 cm. Door de geringe korrelgrootte wordt ophoping van Detrius in de grond grotendeels voorkomen.

Het zand moet meerdere keren grondig worden afgespoeld voordat het in het aquarium wordt gebruikt. Het aanwezige stofgehalte, dat altijd veroorzaakt wordt door wrijving tijdens transport etc. dient ruim gespoeld te worden. Spoel hiervoor het zand uit tot het water niet meer melkachtig / wit en grotendeels helder is.

Beschikbare korrelgrootte:

S = 0,3-1,2 mm
M = 1,0-2,0 mm
L = 2,0-3,0 mm

Voor meer informatie:

ATIaquaristic.com

Meer informatie
MerkATI
Korrelgrootte1-2 mm
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:ATI Fiji White Sand M 9,07 kg/20 lbs

Misschien ben je ook geïnteresseerd in..

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen