Aqua Medic Aquafit

€ 28,50
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Aquafit - Alle armaturen van het Aquasunlight-, Aquaspacelight- en Aquastarlight-programma worden geleverd met een eenvoudig verstelbare staalkabel-ophanging. Deze bestaat uit (steeds 2 stuks) edelstaalkabel, 2 m lengte met eindstuk, plafondbevestiging, verstelbare lampbevestiging, schroeven en pluggen. Daarmee kunnen de armaturen aan het plafond bevestigd worden en eenvoudig op de gewenste hoogte boven het aquarium gehangen worden.

Aqua Medic Aquafit

Staalkabel-ophanging. Voor verschillende armaturen van Aqua Medic. Aquafit 2 is ook voor universeel gebruik.

Aqua Medic Aquafit

Alle armaturen van het Aquasunlight-, Aquaspacelight- en Aquastarlight-programma worden geleverd met een eenvoudig verstelbare staalkabel-ophanging. Deze bestaat uit (steeds 2 stuks) edelstaalkabel, 2 m lengte met eindstuk, plafondbevestiging, verstelbare lampbevestiging, schroeven en pluggen. Daarmee kunnen de armaturen aan het plafond bevestigd worden en eenvoudig op de gewenste hoogte boven het aquarium gehangen worden.

Aqua Medic Aquafit 2

Universeel toepasbaar voor alle hangende lichtarmaturen met schroefverbindingen aan de zijkant. Voorwaarde: voldoende lange schroeven in de armatuurhoeken (max. Ø 4 mm). Aquafit 2 bestaat uit 2 stuks van telkens: 2,00 m lange roestvrijstalen kabel met stopper, plafondbevestiging, armatuurbevestigingskabel met een opnamedeel, schroeven en pluggen. Daarmee kan het armatuur eenvoudig in de hoogte en qua kantelhoek ingesteld en vastgemaakt worden.

Aqua Medic Aquafit 3

Geschikt voor alle Aqua Medic Ocean Light LED hanglampen zowel de LED-serie en vele andere hanglampen. Voorwaarde: Vier gaten voor Ø M3 schroefdraad aan de bovenkant van de behuizing van de kabelhouder aan het chassis. Aquafit 3 bestaat uit 2 delen: roestvrij staaldraad (2.00 m lang met stop), plafond armatuur, lamp armatuur draad met opnemer, schroeven en pluggen zorgen dat de armatuur op een geschikte plafond kan worden gemonteerd en is eenvoudig in hoogte en hellingshoek te fixeren.

Voor meer informatie:

Aqua- Medic.de

Meer informatie
Levertijd2 tot 5 werkdagen
MerkAqua Medic
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Aqua Medic Aquafit
Laatst Bekeken
No recently views items
Alles wissen