Tunze Comline Doc Skimmer 9004 DC

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 179,99

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

TUNZE-9004.001

Snel Overzicht

- Voor aquaria van 60-300 liter.
- Schuimbeker capaciteit: 0,2 l.
- Lucht vermogen: ca. 200 l/h.
- Verbruik: 4 Watt.
- Spanning: 240V/60Hz.
- Dompeldiepte: 225 mm tot 245 mm.
- Afmetingen: 110 x 90 x 305 mm (lxbxh).
- Magneethouder: glasdiktes tot 12 mm.
- Inclusief Turbelle Controller.
- Kabellengte: 3 meter.

Je ontvangt 179 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 179 punten = € 8,95. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Tunze Comline Doc Skimmer

De Tunze® Comline® maakt de weg vrij voor compacte eiwitafschuimers voor interne werking, ultrafunctioneel en geavanceerd. Multifunctionele productlijn: oppervlakte,- en substraatzonetoevoer, high-flow propellerpompfilter, Flash Skimming, het systeem creëert een natuurlijke omgeving in het aquarium. Het doel; meer prestaties met minder ruimte, zeer geschikt voor nano. Het systeem is zeer effectief; alle organische verontreinigende stoffen worden direct uit het aquarium verwijderd, terwijl de weg die het water moet afleggen kort en direct is. Het risico op lekkage is bijna nul. De uiterst efficiënte technologie maakt het mogelijk het volume van de interne apparatuur te verminderen en het energieverbruik aanzienlijk te verminderen. 

Het Flash Skimming-principe maakt een uiterst efficiënte schuimproductie mogelijk.

Organisch rijk oppervlaktewater wordt grondig gemengd met kleine luchtbellen in de Tunze® Foamer. Op het oppervlak van de luchtbellen worden vervuilende stoffen zoals eiwitten, cellulose, dode cellen, enz. onmiddellijk geadsorbeerd. De luchtbellen zijn zeer fijn, met een diameter tussen 0,1 en 0,3 mm (0,004 - 0,012 in.). Het water / luchtmengsel expandeert en stabiliseert zich in de skimmer bekerreactor, het water keert terug naar het aquarium en de met eiwit beladen luchtbellen lopen over in de skimmer cup. De gepatenteerde tussenkamer van het overkappende systeem voorkomt dat de skimmer verfoaming geeft en regelt de skimmerprestaties, afhankelijk van het waterniveau en de organische belasting.
Het bijzonder hoge rendement van het Flash Skimming-principe, in vergelijking met grote skimmers met lange contacttijd, wordt verkregen omdat de stoffen die worden geadsorbeerd door de luchtbellen niet opnieuw worden vrijgegeven, dus keren ze niet terug naar het aquariumwater.

Comline Doc Skimmer 9004 DC

De Comline® Doc Skimmer 9004 is ontworpen voor gebruik in zeewater tot 250 liter (66 US gal). Het werkt volgens het Tunze® Flash Skimming-principe en verwerkt het water door een efficiënte oppervlakte-aanzuiging. Hierdoor wordt een eventuele oppervlaktefilm verwijderd. Deze eiwitafschuimer kan ook worden gebruikt als een "stand-alone" oplossing in het aquarium. De Tunze® Foamer genereert grote volumes fijne luchtbellen met een diameter tussen 0,1 en 0,3 mm (0,004 - 0,012 in.) Bijzonder stil tijdens het gebruik. De Comline® DOC skimmer met een magneethouder voor glas tot een dikte van 12 mm (1/2 ") wordt klaar voor installatie geleverd. De 9004 DC is een regelbare eiwitafschuimer.

- Voor aquaria van 60-300 liter.
- Schuimbeker capaciteit: 0,2 l.
- Lucht vermogen: ca. 200 l/h.
- Verbruik: 4 Watt.
- Spanning: 240V/60Hz.
- Dompeldiepte: 225 mm tot 245 mm.
- Afmetingen: 110 x 90 x 305 mm (lxbxh).
- Magneethouder: glasdiktes tot 12 mm.
- Inclusief Turbelle Controller.
- Kabellengte: 3 meter.

Voor meer informatie:

Tunze.com

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Tunze Comline Doc Skimmer 9004 DC

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling