Tunze Comline Doc Skimmer 9001

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 106,99

In voorraad

0024420

Snel Overzicht

- Voor aquaria van 20-140 liter.
- Schuimbeker capaciteit: 0,2 l.
- Lucht vermogen: ca. 100 l/h.
- Verbruik: 2,5 Watt.
- Spanning: 230V/50Hz.
- Dompeldiepte: 135 mm tot 155 mm.
- Afmetingen: 110 x 63 x 215 mm (lxbxh).
- Magneethouder: glasdiktes tot 10 mm.

Je ontvangt 106 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 106 punten = € 5,30. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Tunze Comline Doc Skimmer

De Tunze® Comline® maakt de weg vrij voor compacte eiwitafschuimers voor interne werking, ultrafunctioneel en geavanceerd. Multifunctionele productlijn: oppervlakte,- en substraatzonetoevoer, high-flow propellerpompfilter, Flash Skimming, het systeem creëert een natuurlijke omgeving in het aquarium. Het doel; meer prestaties met minder ruimte, zeer geschikt voor nano. Het systeem is zeer effectief; alle organische verontreinigende stoffen worden direct uit het aquarium verwijderd, terwijl de weg die het water moet afleggen kort en direct is. Het risico op lekkage is bijna nul. De uiterst efficiënte technologie maakt het mogelijk het volume van de interne apparatuur te verminderen en het energieverbruik aanzienlijk te verminderen. 

Het Flash Skimming-principe maakt een uiterst efficiënte schuimproductie mogelijk.

Organisch rijk oppervlaktewater wordt grondig gemengd met kleine luchtbellen in de Tunze® Foamer. Op het oppervlak van de luchtbellen worden vervuilende stoffen zoals eiwitten, cellulose, dode cellen, enz. onmiddellijk geadsorbeerd. De luchtbellen zijn zeer fijn, met een diameter tussen 0,1 en 0,3 mm (0,004 - 0,012 in.). Het water / luchtmengsel expandeert en stabiliseert zich in de skimmer bekerreactor, het water keert terug naar het aquarium en de met eiwit beladen luchtbellen lopen over in de skimmer cup. De gepatenteerde tussenkamer van het overkappende systeem voorkomt dat de skimmer verfoaming geeft en regelt de skimmerprestaties, afhankelijk van het waterniveau en de organische belasting.
Het bijzonder hoge rendement van het Flash Skimming-principe, in vergelijking met grote skimmers met lange contacttijd, wordt verkregen omdat de stoffen die worden geadsorbeerd door de luchtbellen niet opnieuw worden vrijgegeven, dus keren ze niet terug naar het aquariumwater.

Comline Doc Skimmer 9001

Simpel, stil en effectief - dit zijn de huidige eisen voor eiwitafschuimers. Dat is precies wat de kleine Comline® Doc Skimmer 9001 is - een echte "Plug and Play" skimmer voor kleine zeewateraquaria met 20 tot 140 liter (5,3 tot 37 USgal). Er is geen ingewikkelde instelling of regelmatige aanpassing vereist voor gebruik. Gemakkelijk te plaatsen in elke gewenste hoek van het aquarium dmv een magneethouder. 


- Voor aquaria van 20-140 liter.
- Schuimbeker capaciteit: 0,2 l.
- Lucht vermogen: ca. 100 l/h.
- Verbruik: 2,5 Watt.
- Spanning: 230V/50Hz.
- Dompeldiepte: 135 mm tot 155 mm.
- Afmetingen: 110 x 63 x 215 mm (lxbxh).
- Magneethouder: glasdiktes tot 10 mm.

AanpassingsvermogenVoor meer informatie:

Tunze.com

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Tunze Comline Doc Skimmer 9001

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling