Teco TK 500 Koeler / Verwarmer

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 639,00

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

TK500

Snel Overzicht

Teco koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van Teco en beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 500 liter water.

Je ontvangt 639 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 639 punten = € 31,95. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Teco Koeler/Verwarmer TK 500

Efficiënte Koelingstechnologie

Teco koelers garanderen hoge prestaties door het exclusieve gebruik van internationaal erkende, hoogwaardige compressoren en hoog rendement, gepatenteerde titanium wisselaars. Door de combinatie van deze technologieën zijn Teco koelers niet alleen stiller, maar hebben ook de hoogste COP-Coefficient Of Performance, die bijdraagt tot aanzienlijke energiebesparingen.

Digitale Thermostaat

Teco koelers zijn voorzien van een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken digitale temperatuurregelaar. De temperatuur detectie is zeer nauwkeurig en heeft een resolutie van 0,1 ° C. De temperatuur is instelbaar van 0° tot 35° C en er is een gesloten temperatuurcontrolesysteem met hoge nauwkeurigheid en laag differentiaal (0,5 ° C). De temperatuur kan in ° C of ° F worden weergegeven en de controller is tevens voorzien van veiligheidsalarmen.

Efficiënt Ontwerp

Deze aquarium koeler wordt met zijn innovatieve design gekenmerkt door een solide basisstructuur, speciaal ontworpen voor maximum bescherming tegen roest. Het compacte maar toch uiterst functionele ontwerp maakt deze aquarium koeler ook ideaal voor beperkte ruimten.

Unieke Productkenmerken

Het innovatieve TECOair systeem maakt het mogelijk om de luchtuitstroomopening naar de gewenste richting te draaien, waardoor de ventilatie van de koeler en warmte-uitstoot in een kast/meubel kan worden geoptimaliseerd. De TK 1000 aquarium koeler is tevens voorzien van een nieuwe, vereenvoudigde luchtfilter. Het luchtfilter bevindt zich nu aan de voorkant van de unit (in plaats van onderin zoals voorheen het geval was) en is magnetisch gekoppeld voor gemakkelijke en snelle onderhoud. De tegenwoordig standaard ingebouwde verwamingselement zorgt ervoor dat de TK 1000, in elk situatie, uw aquariumwater stabiel en op temperatuur kan houden zonder het behulp van extra techniek. Als laatste maken de innovatieve slangklemmen het mogelijk om de slangen van de koeler gemakkelijk en veilig af te koppelen voor onderhoud.

Specificaties

Voeding 230V-50Hz
Verbruik (koelen) 225 W
Verbruik (verwarmen) 400 W
Koelingscapaciteit* 450 W
Koelmiddel R134a
COP** 2
Min. doorstroming 400 L/h
Maximum druk 0,6 bar
Luchtstroom 155 m³/h
Aanbevollen aquariumgrootte* tot 500 liter
Afmetingen 310 mm x 310 mm x 416 mm (h)
Gewicht 16,5 kg
Aansluitingen 3/4" – 16mm int. slang diameter

* Watertemperatuur 25°C – Kamertemperatuur 30°C – Verwarming belasting (pompen, verlichting enzovoort) 0,5 W / liter ** Coefficient of Performance


Voor meer informatie:

TecoOnline.eu

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Teco TK 500 Koeler / Verwarmer

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling