Skimz Sump Tank UP 39

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 679,95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

UP39

Snel Overzicht

Skimz Sumpro UP39 heeft de afmetingen L991 X D381 X H385mm met een totaal watervolume van 131 liter.

Je ontvangt 679 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 679 punten = € 33,95. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Skimz Sump Tank UP 39


Deze geavanceerde filtratiesystemen met meerdere kamers bevatten een groot aantal innovatieve functies die de aansluiting, bediening en het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigen. Alle filtersystemen zijn uitgerust, afhankelijk van de grootte, met één of twee filtersokken als mechanisch voorfilter, een skimmerkamer, een pompkamer, elektrodehouders en houders voor doseeroplossingen. Grotere filtersystemen zijn bovendien uitgerust met een navulcontainer (UP 21, UP 30, UP 39) en een extra filterrefugium (UP 39). Met de nieuwe Level-o-matic-functie kan het waterniveau van de skimmerkamer optimaal worden aangepast aan de vereisten van de skimmer, waardoor de skimmerprestaties worden geoptimaliseerd. Afhankelijk van het filtersysteem hebben de filterkamers verwisselbare aansluitingen om de verbinding met de overloop van het aquarium te vergemakkelijken.

De nieuwe Skimz Sumpro ™ -tank heeft het witte, stijlvolle en efficiënte ontwerp met tweetraps Duoflo-filtersokkamer, skimmerkamer, ingebouwde doseerleidingen, sondehouders en voor sommige modellen een afwateringskamer en refugium.

Het aquariumwater loopt weg in de filterkamer met de uitlaten ondergedompeld in het water en vervolgens overstroomt de sokkamer om zout kruipen en lawaai te voorkomen. Met de tweefasen filtersokkamer van Duoflo kunt u kiezen welke filtergrootte u wilt. Je kunt ook de filtersokken in verschillende korrelgroottes kiezen, waarbij het eerste compartiment een fijne micron gebruikt en een tweede met grof micron. Zodra de eerste kamer verstopt raakt, loopt het water over naar de tweede kamer.

De volgende fase is een skimerkamer met Level-o-matic ™ instelbare overlaatpoort om het waterniveau te regelen voor een optimale werking van de eiwitafschuimer. In plaats van alleen de baffles af te stellen met duimschroeven, breidt Skimz Level-o-matic ™ dit idee uit om de aanpassing gemakkelijk te maken door de knop af te stemmen om de overlaatpoort te verschuiven. Het waterniveau in de skimmerkamer is instelbaar van 180 tot 230 mm om tegemoet te komen aan de waterhoogtevereisten voor verschillende eiwitafschuimers.

Skimz Sumpro ™ beschikt ook over aanpasbare gaten om de gewenste buismaat aan te kunnen, van DIN-norm (DN25, DN32, DN40) tot Schema 80 in de maten 1 "en 1,5". Er is ook de mogelijkheid om een ​​afdekking van het leidingwerkgat te gebruiken met een inkeping voor een verwarming.

Alle sifons van de Skimz Sumpro ™ -serie worden geleverd met een sondehouder die maximaal vier sondes kan bevatten. De gaten zijn 15 mm in diameter met duimschroeven om sondes van verschillende afmetingen te beveiligen. De putjes worden ook geleverd met buishouder. In de bovenste steunbeugel voor het vasthouden van vier 6 mm buizen van doseerpompen, automatische waterafdichtingen, reactoren, enz.

Skimz Sumpro UP39 heeft de afmetingen L991 X D381 X H385mm met een totaal watervolume van 131 liter.


UP39-functies:

Level-o-matic ™ instelbare overlaatpoort
Tweetraps Duoflo-filtersokkamer
Skimmer kamer
Ingebouwde dosering
Probe houders
Gaten voor leidingen
Auto top-off kamer
Refugium-kamer

Specificaties

Afmetingen: L991 X D381 X H383mm (L39 "x W15" x H15 ")
Skimmerkamer: 343 x 365 mm (14 "x 14")
Center / Refugium-kamer: 212 x 365 mm (8 "x 14")
Pompkamer retour: 202 x 365 mm (8 "x 14")
Skimmer Waterniveau: 180 - 230 mm (7 "- 9")
Auto Top-off waterkamer: 11,5 liter / 3,0 gal
Totaal watervolume: 131 liter / 35 gal
Afvoerinvoerfittingen: 2 (40 mm of 1 ")
4 "Filter Sokken Lengte 9.45": 1 x Skimz ELS-S304 Nylon Filter Sok
4 "Filter Sokken Lengte 14": 2 x Skimz ELS-L304 Nylon Filter Sok


Voor meer informatie:

Skimz.sg

 

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Skimz Sump Tank UP 39

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling