Skimz Sump Tank UP 14

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 299,95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

UP14

Snel Overzicht

Skimz Sumpro UP14 heeft de afmetingen L356 x D457 x H381mm met een totaal watervolume van 56 liter.

Je ontvangt 299 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 299 punten = € 14,95. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Skimz Sump Tank UP 14


Deze geavanceerde filtratiesystemen met meerdere kamers bevatten een groot aantal innovatieve functies die de aansluiting, bediening en het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigen. Alle filtersystemen zijn uitgerust, afhankelijk van de grootte, met één of twee filtersokken als mechanisch voorfilter, een skimmerkamer, een pompkamer, elektrodehouders en houders voor doseeroplossingen. Grotere filtersystemen zijn bovendien uitgerust met een navulcontainer (UP 21, UP 30, UP 39) en een extra filterrefugium (UP 39). Met de nieuwe Level-o-matic-functie kan het waterniveau van de skimmerkamer optimaal worden aangepast aan de vereisten van de skimmer, waardoor de skimmerprestaties worden geoptimaliseerd. Afhankelijk van het filtersysteem hebben de filterkamers verwisselbare aansluitingen om de verbinding met de overloop van het aquarium te vergemakkelijken.

De nieuwe Skimz Sumpro ™ -tank heeft het witte, stijlvolle en efficiënte ontwerp met tweetraps Duoflo-filtersokkamer, skimmerkamer, ingebouwde doseerleidingen, sondehouders en voor sommige modellen een afwateringskamer en refugium.

Het aquariumwater loopt weg in de filterkamer met de uitlaten ondergedompeld in het water en vervolgens overstroomt de sokkamer om zout kruipen en lawaai te voorkomen. Met de tweefasen filtersokkamer van Duoflo kunt u kiezen welke filtergrootte u wilt. Je kunt ook de filtersokken in verschillende korrelgroottes kiezen, waarbij het eerste compartiment een fijne micron gebruikt en een tweede met grof micron. Zodra de eerste kamer verstopt raakt, loopt het water over naar de tweede kamer.

De volgende fase is een skimerkamer met Level-o-matic ™ instelbare overlaatpoort om het waterniveau te regelen voor een optimale werking van de eiwitafschuimer. In plaats van alleen de baffles af te stellen met duimschroeven, breidt Skimz Level-o-matic ™ dit idee uit om de aanpassing gemakkelijk te maken door de knop af te stemmen om de overlaatpoort te verschuiven. Het waterniveau in de skimmerkamer is instelbaar van 180 tot 230 mm om tegemoet te komen aan de waterhoogtevereisten voor verschillende eiwitafschuimers.

Skimz Sumpro ™ beschikt ook over aanpasbare gaten om de gewenste buismaat aan te kunnen, van DIN-norm (DN25, DN32, DN40) tot Schema 80 in de maten 1 "en 1,5". Er is ook de mogelijkheid om een ​​afdekking van het leidingwerkgat te gebruiken met een inkeping voor een verwarming.

Alle sifons van de Skimz Sumpro ™ -serie worden geleverd met een sondehouder die maximaal vier sondes kan bevatten. De gaten zijn 15 mm in diameter met duimschroeven om sondes van verschillende afmetingen te beveiligen. De putjes worden ook geleverd met buishouder. In de bovenste steunbeugel voor het vasthouden van vier 6 mm buizen van doseerpompen, automatische waterafdichtingen, reactoren, enz.

Skimz Sumpro UP14 heeft de afmetingen L356 x D457 x H381mm met een totaal watervolume van 56 liter.

UP14-functies:

Level-o-matic ™ instelbare overlaatpoort
Tweetraps Duoflo-filtersokkamer
Skimmer kamer
Ingebouwde dosering
Probe houders
Gaten voor leidingen

Specificaties

Afmetingen: L356 x D457 x H381mm (14 "x 18" x 15 ")
Skimmerkamer: 204 x 331 mm (8 "x 13")
Retourpompkamer: 134 x 445 mm (5 "x 17")
Skimmer Waterniveau: 180 - 230 mm (7 "- 9")
Totaal watervolume: 56 liter / 15 gal
Afvoerinvoerfittingen: 1 (40 mm of 1 ")
4 "Filter Sokken Lengte 14": 1 x Skimz ELS-L304 Nylon Filter Sok
 

 

Voor meer informatie:

Skimz.sg

 

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Skimz Sump Tank UP 14

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling