Seahorses And Their Relatives

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 63,95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

IKAN-065834 

Snel Overzicht

- Samengesteld door Helmet Debelius.
- 334 pagina's.
- Met meer dan 1200 kleurenfoto's.
- Engels.
- Paperback.

Je ontvangt 63 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 63 punten = € 3,15. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Seahorses And Their Relatives

- Samengesteld door Helmet Debelius.
- 334 pagina's.
- Met meer dan 1200 kleurenfoto's.
- Engels.
- Paperback.

Dit is een herziene versie van het oudere boek; Seahorses, Pipefishes And Their Relatives. Dit nieuwe boek is veruit de meest uitgebreide publicatie dat ooit geproduceerd is. Het is uitgebreid, meer dan 100 bladzijden zijn toegevoegd en omvat de onlangs benoemde evenals vele nieuwe soorten.
Vissen van de groep Syngnathiformes, gezamenlijk bekend als Syngnathidae, behoren tot de meest niet-visachtige van alle vissen. Verschijningen van de vele bizarre soorten, zoals de grote rafelvis, zijn ronduit spectaculair. Hun namen spreken voor zich: seahorses, bellowfishes, flutemouths, trumpetfishes and seamoths. Ze hebben allemaal een ongewone verschijning met name hun lichaam, de vorm van de kop en hun lange buisvormige snuit.
Zeepaarden zijn met hun verticale houding en neergebogen hoofd veruit het meest bekend en populair. Daarom worden zij uitvoerig behandeld in dit boek en zijn er speciale hoofdstukken met daarin de oorsprong, evolutie, wereld distributie, aquacultuur van soorten voor de aquariumhandel, waarom een ​​dergelijke handel, hoe goed ze het werkelijk doen in het wild en de mythe over het bedreigde uitsterven. 
Dit boek bevat gedetailleerde informatie van meer dan 370 verschillende soorten van de wereld, met nieuwe en recent ontdekte soorten inbegrepen. Er zijn meer dan 1200 spectaculaire kleurenfoto's, waarvan de meeste genomen in het wild. Inleiding tot de geslachten en onderklassen. Informatieve tekst voor elke soort. En een single volledige index van gemeenschappelijke en wetenschappelijke namen van geslachten en soorten.

 

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Seahorses And Their Relatives

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling