Seachem Flourish Phosphorus 250 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 12,99

In voorraad

DVH196

Snel Overzicht

Flourish Phosphorus™ is een veilige oplossing (4500 mg/L phosphate) van kaliumfosfaat dat de schatting uit de fosfaat dosering haalt. Door de unieke samestelling van Flourish Phosphorus™ (nitraat vrij) is het mogelijk om in de specifieke fosfaatbemesting voor de planten te voorzien zonder het risico van nitraat overdosering.

Je ontvangt 12 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 12 punten = € 0,60. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Seachem Flourish Phosphorus

 

Flourish Phosphorus™ is een veilige oplossing (4500 mg/L phosphate) van kaliumfosfaat dat de schatting uit de fosfaat dosering haalt. Door de unieke samestelling van Flourish Phosphorus™ (nitraat vrij)  is het mogelijk om in de specifieke fosfaatbemesting voor de planten te voorzien zonder het risico van nitraat overdosering.

Bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing zal Flourish Phosphorus™ de groei van planten stimuleren zonder de algengroei te bevorderen. Het beste te gebruiken in combinatie met Flourish Nitrogen™ en Flourish Potassium™.

 

Nitraat vrij, waardoor het mogelijk is om fosfaten te dosering zonder het nitraatgehalte te beinvloeden. 

 

Dosering:

BEGINNER: Gebruik 2.5 mL (halve dop) voor 80 liter aquariumwater één of twee keer per week. Of als nodig bij tekenen van fosfaat te kort. ( gestagneerde groei , donker groene plant)

EXPERT: De beginnerdosering verhoogt het fosfaatgehalte met 0.05 mg/L (0.15 mg/L fosfaat). Het ideale fosfaatgehalte kan variëren, maar over het algemeen is deze tussen 0.15–1.0 mg/L. Gebruik een fosfaattest om het fosfaatgehalte te bepalen.

 

Voor meer informatie: Seachem.com

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Seachem Flourish Phosphorus 250 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling