RowaPhos 250 gram

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 22,50

In voorraad

ROWA-040402 

Snel Overzicht

RowaPhos is de professionele manier van het verwijderen van fosfaten en silicaten in alle soorten aquaria en vijvers. Het verwijdert gegarandeerd meer fosfaat dan enig ander product wereldwijd.

Je ontvangt 22 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 22 punten = € 1,10. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

RowaPhos 250 gram

RowaPhos is de professionele manier van het verwijderen van fosfaten en silicaten in alle soorten aquaria en vijvers. Het verwijdert gegarandeerd meer fosfaat dan enig ander product wereldwijd.

In zoet ,-of zeewateraquaria kunnen fosfaten de algen voeden die planten en koralen kunnen overwoekeren waardoor de schoonheid van het aquarium vervaagt. In extreme gevallen kan het tot de dood leiden van vissen in het aquarium. Binnen het rif aquarium hebben fosfaten een grote invloed op de vorming van koraal skeletten door het verminderen van verkalking tot meer dan 50% en door het remmen van de neerslag van strontium. 

RowaPhos is een uniek en gepatenteerd ijzerhydroxide materiaal wat door de mens gemaakt is en geschikt is voor efficiënte verwijdering van fosfaten, arseen en silicaten uit zoet,- en zeewater. Dit product is in eerste instantie in Duitsland ontwikkeld voor het behandelen van leidingwater.

RowaPhos moet niet verward worden met natuurlijke materialen, die meestal op aluminiumoxide (zeoliet) gebaseerd zijn of zelfs andere op ijzer gebaseerde producten die beweren hetzelfde product van andere fabrikanten zijn. Alleen Rowa kan RowaPhos maken en elk ander materiaal op basis van ijzer is gewoon een kopie met een volledig andere chemische structuur en eigenschappen.

RowaPhos heeft het grootste absorptievermogen van elk fosfaat product wereldwijd en zal niet terug lekken in het water. Dit bespaart de noodzaak voor onmiddellijke verwijdering zodra de media uitgeput is. Het product is eenvoudig te gebruiken en zal de kwaliteit van het water verbeteren indien fosfaat of silicaat een probleem is. Constant gebruik van het product wordt aanbevolen, om de overlast van algen te beheersen.

100 gram

- Capaciteit zoetwater (3ppm verlaging) 800 liter.
- Capaciteit zeewater (3ppm verlaging) 400 liter.

250 gram

- Capaciteit zoetwater (3ppm verlaging) 2000 liter.
- Capaciteit zeewater (3ppm verlaging) 1000 liter.

500 gram

- Capaciteit zoetwater (3ppm verlaging) 4000 liter.
- Capaciteit zeewater (3ppm verlaging) 2000 liter.

1000 gram

- Capaciteit zoetwater (3ppm verlaging) 8000 liter.
- Capaciteit zeewater (3ppm verlaging) 4000 liter.

5000 gram

- Capaciteit zoetwater (3ppm verlaging) 40.000 liter.
- Capaciteit zeewater (3ppm verlaging) 20.000 liter.

Voor meer informatie:

Theaquariumsolution.com

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: RowaPhos 250 gram

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling