ReefPearls 5-200 micron

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 14,50

In voorraad

REEFPEARL

Snel Overzicht

ReefPearls zijn voedsel pellets voor filterfeeders, vissen en koralen.

Je ontvangt 14 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 14 punten = € 0,70. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Reef Pearls

ReefPearls zijn voedsel pellets voor filterfeeders, vissen en koralen. Deze pellets worden geproduceerd m.b.v een unieke techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van agglomeratie van microcapsules. De grote voordelen van deze pellets zijn:

Ze hebben door het invangen van microscopisch kleine stikstof belletjes een uniek vermogen om constant in de waterkolom te blijven. Met andere woorden, ze zinken niet zoals de meeste andere voedselpellets, maar blijven in de bak rondzweven gedurende een lange tijd.

De microcapsules behouden hun voedingswaarde na contact met het water. Met name de essentiële vetten en eiwitten zullen daardoor beter bereikbaar zijn voor je dieren. Bijkomend voordeel is dat het schuimproces van je eiwitafschuimer niet geremd zal worden door vrijkomende vetten.

Het betreft microcapsules die eenvoudig met behulp van een voederautomaat gedoseerd kunnen worden, waardoor regelmatig voeren van energie behoeftige dieren makkelijker wordt (bijv. Anthiassen, gorgonen, dendronephthia etc…). 

NB Het duurt enkele minuten voordat de Reef Pearls zich laten opnemen door het water en wij bevelen dan ook een systeem aan, waarbij het voer niet in de overloop terecht kan komen.


Voor meer informatie:

DVH-Import.com

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: ReefPearls 5-200 micron

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling