Real Reef Rock Large per kilo

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 14,95

In voorraad

RRRL

Snel Overzicht

Milieuvriendelijk steen om een zeewateraquarium mee op te bouwen. Verkrijgbaar in de grootte small, medium en large.

Real Reef is een 100% koraalrif milieuvriendelijk product gemaakt en gekweekt in de VS. Dit 'groene' product is gemaakt van natuurlijke materialen, met dezelfde bouwstenen als wilde koraalskelet levend steen. De ingrediënten worden niet genomen van de oceaan en als gevolg daarvan is er geen milieu-impact op het leefgebied van de koraalriffen. Real Reef Rock kan de aquariaan een natuurlijk en realistisch alternatief bieden voor echt levend steen. Dit zonder het leefgebied te vernietigen van het koraalrif. Kortom, krijg alle voordelen van echt levend steen maar zonder de toekomst van onze hobby én het koraalrif leefgebied te verpesten.

Je ontvangt 14 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 14 punten = € 0,70. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Real Reef Rock

Milieuvriendelijk steen om een zeewateraquarium mee op te bouwen. Verkrijgbaar in de grootte small, medium en large.

Real Reef is een 100% koraalrif milieuvriendelijk product gemaakt en gekweekt in de VS. Dit 'groene' product is gemaakt van natuurlijke materialen, met dezelfde bouwstenen als wilde koraalskelet levend steen. De ingrediënten worden niet genomen van de oceaan en als gevolg daarvan is er geen milieu-impact op het leefgebied van de koraalriffen. Real Reef Rock kan de aquariaan een natuurlijk en realistisch alternatief bieden voor echt levend steen. Dit zonder het leefgebied te vernietigen van het koraalrif. Kortom, krijg alle voordelen van echt levend steen maar zonder de toekomst van onze hobby én het koraalrif leefgebied te verpesten.

Real Reef Rock is de standaard rif bouwsteen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten van small tot large. Het is zeer licht, poreus en vol met gaten en spleten. Het heeft een driedimensionale vorm en komt in vele natuurlijke kleuren voor zoals paars, roze en rood. Het bootst het uiterlijk, het gevoel én de functie van echt levend steen na. Reef Rock is geweldig voor zeewateraquariums met koralen maar ook geschikt voor aquariums met alleen vissen. Het wordt niet aangeraden voor zoetwater, ivm met een hoge stabiele pH.

Voor meer informatie:

Realreefrock.com

 

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Real Reef Rock Large per kilo

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling