Prodibio Start Up 12 ampullen

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 21,95

In voorraad

120715-12

Snel Overzicht

Prodibio Start Up is een combinatie van BioDigest en Stop Ammo.

Met Prodibio Start Up komt de biologische filtratie van de aquariums sneller op gang door de krachtige werking van Prodibio BioDigest te koppelen aan de efficiënte werking van Prodibio Stop Ammo.

Je ontvangt 21 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 21 punten = € 1,05. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Prodibio Start Up

Prodibio Start Up is een combinatie van BioDigest en Stop Ammo.

Met Prodibio Start Up komt de biologische filtratie van de aquariums sneller op gang door de krachtige werking van Prodibio BioDigest te koppelen aan de efficiënte werking van Prodibio Stop Ammo.

Prodibio Stop Ammo

Dit product is speciaal ontworpen om de ammoniak in het aquariumwater te binden. Bij de aanleg zorgt hij voor een beperking en vermindering van de ammoniakaanmaak NH3 en beperkt de nitrietproductie.
Het is een product op basis van plantenextracten. Deze planten hebben een moleculair glucobindend systeem ontwikkeld, met als voornaamste kenmerkt dat ze de giftige ammoniakhoudende stikstof binden. Vervolgens kunnen de bacteriën deze omzetten in organische bestanddelen: eiwitten en aminozuren. Intussen vermenigvuldigen de bacteriën van Prodibio BioDigest zich om de biologische filtratie te installeren.

Dosering

Bij het vullen en opzetten van aquariums: 1 ampul op 60 liter water bij het uitzetten van de vissen in het aquarium.
Overmatig aanmaak van nitriet: 1 ampul op 30 liter water vermindert het ammoniakgehalte en de nitrietproductie.

Prodibio BioDigest

Dit product is een bacterieel bestanddeel uit de geavanceerde biotechnologie. De 20 miljard bacteriën per ampul vermenigvuldigen zich op hoge snelheid en zorgen voor een snelle installatie van de biologische filtratie waardoor de vissen sneller kunnen worden uitgezet. Het creëren van bacteriefilters komt snel op gang door de Nitrosomonas europea en Nitrobacter winogradskyi nitrificatiebacteriën. Deze bacteriën werken in teamverband : elke stam maakt het werk af dat door de andere is begonnen. Ook helpen ze, door middel van voedingsconcurrentie, troebel water en verspreiding van parasietbacteriën voorkomen, waardoor ook het gevaar voor onverklaarbare ziektes wordt beperkt. De ampulverpakking beschermt tegen de zuurstof in de lucht, waardoor ze lang bewaart kan worden.

Dosering

Opstarten van een aquarium: Snelle start van het nitrificatieproces en stabiliseren van het biologisch evenwicht. 1 ampul voor 60 liter + 1 ampul voor het filter.
Stijging van nitrietgehalte/toevoegen van vissen: Op peil brengen van het nitrificatieproces. 1 ampul voor 60 liter + 1 ampul voor het filter.
Elke ampul gedurende 15 seconden goed schudden om de bacteriën die in de punten van de ampul zijn bezonken weer in suspensie te brengen.
Los de inhoud van de ampul eerst op in 1 liter water uit het aquarium en giet het mengsel daarna in het aquarium en de filter.

Voor meer informatie:

Prodibio.com

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Prodibio Start Up 12 ampullen

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling