Prodibio BioKit Nano Reef

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 35,95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

120724

Snel Overzicht

Prodibio BioKit Nano Reef biedt alle onderhoudsproducten voor de koraalbak in één enkele verpakking.

-5x BioDigest Nano: Verwijdert organisch afval en verhoogt de waterkwaliteit door afbraak van nitraat en fosfaat.
-5x Bioptim Nano: Ondersteunt de werking van BioDigest Nano door het toevoegen van spoor elementen en vitamines.
-5x Reef Booster Nano: Micro voer verrijkt met aminozuren special voor de voeding van koralen (LPS en SPS).
-10x Stronti+ Nano: Strontium bevorderd de groei van paarse kalkalgen en hard koralen.
-5x Iodi+ Nano: Helpt koralen hun natuurlijke kleur te behouden en voorkomt het bleken van koralen door Jodium toe te voegen.

Je ontvangt 35 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 35 punten = € 1,75. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Prodibio BioKit Nano Reef

Prodibio BioKit Nano Reef biedt alle onderhoudsproducten voor de koraalbak in één enkele verpakking.

5x BioDigest Nano: Verwijdert organisch afval en verhoogt de waterkwaliteit door afbraak van nitraat en fosfaat.
5x Bioptim Nano: Ondersteunt de werking van BioDigest Nano door het toevoegen van spoor elementen en vitamines.
5x Reef Booster Nano: Micro voer verrijkt met aminozuren special voor de voeding van koralen (LPS en SPS).
10x Stronti+ Nano: Strontium bevorderd de groei van paarse kalkalgen en hard koralen.
5x Iodi+ Nano: Helpt koralen hun natuurlijke kleur te behouden en voorkomt het bleken van koralen door Jodium toe te voegen.

Prodibio BioDigest Nano

Prodibio BioDigest installeert de biologische filtratie en zorgt voor een biologische zuivering van de aquariums door de afvalstoffen te verteren. Deze bacteriën werken in teamverband, waarbij elke bacteriestam het werk afmaakt dat door een andere is begonnen. Ze zorgen daardoor voor de zuivering, beperken de nitraten en fosfaten en voorkomen algengroei. Door voedingsconcurrentie voorkomen ze tevens de verspreiding van ziekteverwekkers, verbeteren de kwaliteit van het water en verkleinen het gevaar van onverklaarbare ziektes. De ampulverpakking beschermt tegen de zuurstof in de lucht, waardoor ze lang bewaart kan worden. Een zuinige verpakking, aangezien elke dosis 100% werkzaam is.

Gemiddelde dosering: 1 ampul voor 40 liter om de twee weken.

Prodibio Bioptim Nano

Vaak ontbreken in aquaria de bacteriële micro-organismen die nodig zijn om afvalproducten optimaal te verteren. Dit komt doordat ze al behouden of geëlimineerd zijn tijdens een eerdere biologische transformatie in het aquarium. Prodibio Bioptim biedt bacteriën alle ontbrekende micro-nutriënten: sporenelementen, geselecteerd aminozuren, natuurlijke vitaminen (riboflavine) en het oppervlak agenten van planten voor gemakkelijker absorptie van de componenten door cellen. Het versterkt het werk van de aërobe, anaërobe en facultatieve bacteriën die in het aquarium aanwezig zijn. Bioptim staat toe, door de toename en versterking van deze bacteriën, een vermindering van nitraten, fosfaten en koolhydraten, een daling van slib, mulm en filamenteuze algen, en een verbetering van de waterkwaliteit. Ook vermindert het de biologische zuurstofverbruik en draagt daarmee bij aan een verhoogde redoxpotentiaal. De probiotische effect van Bioptim vermindert bacteriële infecties en schimmelinfecties. En als laatste; in combinatie met BioDigest vitaliseert het aquarium. Het resultaat is een schone tank, gezonde vissen en lagere dieren.

Gemiddelde dosering: 1 ampul voor 40 liter om de twee weken.

Prodibio Reef Booster Nano

Dit product werd samengesteld in samenwerking met vakmensen uit de aquacultuur op basis van producten van hoge kwaliteit bij de aanleg van larven van schaaldieren, weekdieren en tweekleppigen. Ervaring leert dat een correct uitgerust aquarium en een evenwichtige voeding van goede kwaliteit bevorderlijk is voor de ontwikkeling van koralen en microfauna en zorgt voor het beperken van nitraten en fosfaten, door de natuurlijke voeding van de anaërobe bacteriën van de levende stenen.
De koralen gebruiken de Oméga-3 vetzuren van Reef Booster voor het stabiliseren van de bladgroenkorrels waar de fotosynthese van de zooxanthellen plaatsvindt, waardoor verbleking wordt voorkomen. De meest interessante verschijnselen zijn het opzwellen van de hermatypische koralen, Plerogyra, Euphyllia et het uitvouwen van de poliepen van de niet ahermatypische koralen Scleronephtya, Tubastraea, Gorgones tijdens de wolkverspreiding. De resultaten op de ontwikkeling ervan zijn na enkele weken zichtbaar. Enkele druppels op het eten van de zeevissen maakt dit veel aantrekkelijker (smakelijker) en is dus een efficiënt hulpmiddel bij het vorden van moeilijke of recent geïmporteerde vissen.

Gemiddelde dosering: 1 ampul voor 40 liter elke week.

Prodibio Stronti+ Nano

Strontium supplement voor rifaquaria met harde koralen.
Strontium is een essentieel element in een rifaquarium. Het stimuleert de groei van harde koralen en de productie van kalkhoudende en verkalkte rode algen die het decor in levende stenen veranderen. Deze organismes houden Strontium tegelijkertijd met kalk vast in hun skelet. De behoefte aan Strontium is dus constant. In de oceanen worden de nodige elementen meegevoerd door de stromingen. In het gesloten milieu van het rifaquarium is Strontium snel uitgeput. De ervaring van de grootste specialisten leert ons dat een hoge waarde aan Strontium essentieel is.

Een Stronti+ ampul bevat 130mg Strontium.
Gemiddelde dosering: 1 ampul voor 40 liter om de twee weken.

Prodibio Iodi+ Nano

Jodium supplement voor rifaquaria.

In het rifaquarium is Jodium een zeer belangrijk spoorelement. Het zorgt voor de kleuring van ongewervelde dieren en dat deze laatste zich kunnen aanpassen aan verlichtingsveranderingen. Met Jodium ga je de strijd aan tegen het wit worden van de koralen en wordt de overmaat aan zuurstof, geproduceerd door de zooxanthellen ingeval van een teveel aan verlichting, geneutraliseerd. Het wordt geëlimineerd door algen, ongewervelde dieren, schuim, actieve koolstof of door dispersie in de atmosfeer.

Prodibio Iodi+ is een jodidehoudende jodiumverbinding die de jodiumvormen bevat die noodzakelijk zijn voor een goede ontwikkeling en kleuring van de koralen.
Een Iodi+ ampul bevat 76 mg jodium.
Gemiddelde dosering: 1 ampul voor 40 liter om de twee weken.

Voor meer informatie:

Prodibio.com

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Prodibio BioKit Nano Reef

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling