Prodibio BioClean Salt 12 ampullen

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 21,95

In voorraad

120721-12

Snel Overzicht

Prodibio BioClean Salt is een combinatie pakket van BioDigest en Bioptim.

Je ontvangt 21 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 21 punten = € 1,05. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Prodibio BioClean Salt

Prodibio BioClean Salt is een combinatie pakket van BioDigest en Bioptim.

Prodibio BioDigest is een bacterieel bestanddeel uit de geavanceerde biotechnologie. De 20 miljard bacteriën per ampul vermenigvuldigen zich op hoge snelheid en zorgen voor een snelle installatie van de biologische filtratie waardoor de vissen sneller kunnen worden uitgezet. Het creëren van bacteriefilters komt snel op gang door de Nitrosomonas europea en Nitrobacter winogradskyi nitrificatiebacteriën. Deze bacteriën werken in teamverband : elke stam maakt het werk af dat door de andere is begonnen. Ook helpen ze, door middel van voedingsconcurrentie, troebel water en verspreiding van parasietbacteriën voorkomen, waardoor ook het gevaar voor onverklaarbare ziektes wordt beperkt. De ampulverpakking beschermt tegen de zuurstof in de lucht, waardoor ze lang bewaart kan worden.is samengesteld uit natuurlijke nitrificerende bacteriële stammen, denitrificerend en optionele geselecteerd op hun vermogen om ammoniak in nitriet, nitriet in nitraat en nitraat in stikstof omtezetten.

Prodibio Bioptim brengt alle micro-voedingsstoffen die nodig zijn voor het leven in het aquarium (geselecteerde aminozuren, enzymen, natuurlijke vitaminen (inclusief riboflavine) en een natuurlijke oppervlakteactieve stof afkomstig van planten voor een betere membraanabsorptie door de cellen).

Dosering

1 ampul op 200 liter elke 15 dagen.
Elke ampul gedurende 15 seconden goed schudden om de bacteriën die in de punten van de ampul zijn bezonken weer in suspensie te brengen.
Los de inhoud van de ampul eerst op in 1 liter water uit het aquarium en giet het mengsel daarna in het aquarium en de filter.

Voor meer informatie:

Prodibio.com

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Prodibio BioClean Salt 12 ampullen

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling