Praktische handleiding voor het zeeaquarium

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 18,95

In voorraad

PRAKT

Snel Overzicht

In dit boekje wordt op een begrijpelijke manier het zeeaquarium besproken. Alles komt hier aan bod voor het beginnen van een zeeaquarium, maar natuurlijk ook voor de gevorderde als naslagwerk te gebruiken.

Verkrijgbaar in een luxueuze uitgave, rijk geïllustreerd in full colour. Uitgegeven met harde kaft en een leeslint.

Je ontvangt 18 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 18 punten = € 0,90. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Praktische handleiding voor het zeeaquarium

Tweede druk. 

Tot voor kort was voor startende aquariumliefhebbers de Startershandleiding die in 2005 door de NBBZ (Nederlandse & Belgische Bond van Zeeaquariumverenigingen) is uitgegeven dé informatiebron om mee te beginnen. Deze Startershandleiding is geschreven door Tanne Hoff. Tanne Hoffs nieuwe boek "Praktische handleiding voor het zeeaquarium" doet de toenmalige Startershandleiding vergeten. Dit nieuwe boek is gericht op starters én op gevorderden die alle benodigde (basis-) kennis overzichtelijk gebundeld willen hebben in een compact en helder geschreven naslagwerk. Er zijn verrassend weinig woorden nodig om de fundamenten van de zeeaquaristiek uit te leggen.

Inmiddels is het boek "Praktische handleiding voor het zeeaquarium" welbekend. De eerste druk werd met lovende recensies ontvangen. Dit is de tweede druk, volledig herzien en gereviseerd. Het boek omvat 56 pagina’s in full colour en omschrijft de moderne zeeaquaristiek. Naast de basis komen onder meer led, nano-aquaria, biopellets, plaagherkenning en -bestrijding en de verschillende dieren allemaal aan bod. Het boek bevat talloze praktische tips die direct toepasbaar zijn om zo het aquarium nog mooier en gezonder te krijgen. In een bijlage wordt de chemie begrijpelijk uitgelegd.

Tanne Hoff is docent biologie en heeft meer dan twintig jaar ervaring met verschillende zeeaquaria. Deze ervaring gecombineerd met inzichten opgedaan tijdens vele duiken bij koraalriffen verspreid over de wereld hebben geleid tot het boek "Praktische handleiding voor het zeeaquarium”.

Verkrijgbaar in een luxueuze uitgave, rijk geïllustreerd in full colour. Uitgegeven met harde kaft en een leeslint.

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Praktische handleiding voor het zeeaquarium

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling