Welkom op de website van Ocean & Lake!
Aquarium- en vijverspeciaalzaak


Wij specialiseren ons op het gebied van zeewateraquaria, zoetwater ‘nano/nature-aquaria’ en vijvers. Op het gebied van zoet- en zeewater hebben wij een ruim assortiment aan vissen, planten, koralen en andere ongewervelden. Voor zowel de zoet- als zeewaterliefhebber proberen we altijd iets bijzonders in de winkel te hebben.

In totaal hebben wij 17 aquariumstellingen van 1.30 meter. Voor de planten en koralen hebben we een eiland van 13 meter aan aquaria.
Voor alle toebehoren hebben wij nog eens een oppervlakte van bijna 100 m2. Deze is gevuld met verschillende merken aquaria, de inrichting hiervoor, techniek, onderhoudsartikelen en voeders.

Onze vijverafdeling is klein, maar fijn. Met een ruim assortiment voeders en een basis aan techniek hebben we er een leuke afdeling van kunnen maken. Ieder voorjaar wordt de afdeling weer gevuld en zijn we helemaal klaar voor het vijverseizoen.

Dit alles in een moderne frisse winkel, gecombineerd met eerlijk advies en goede service, maakt ons een gezellige winkel voor alle aquaria- en vijverliefhebbers!

Bij ons ontvang je bij de eerste aankoop een klantenpas. Op deze pas worden al je aankopen bijgehouden, ook online! Ideaal voor dat ene visje dat je niet meer bij naam kunt noemen, maar ook voor de garantie op verschillende artikelen.

Ook doe je mee met ons spaarsysteem. Elke euro is een punt waard en bij 500 punten ontvang je een tegoed/giftcard van € 25,-!
Voor meer over onze spaarpunten klik hier

 
Nieuwsgierig? Kom eens langs!

Groetjes,
Noortje, Tim & Daisy

 

 

winkel impressie balie Overzicht JBL