Onze winkel

winkel impressie buitenkant Overzicht JBL

 


Wij specialiseren ons op het gebied van zoutwateraquaria, zoetwater ‘nano/nature-aquaria’ en vijvers. Op het gebied van zoet- en zeewater hebben wij een ruim assortiment aan vissen, planten, koralen en andere ongewervelden. Voor zowel de zoet- als zeewaterliefhebber proberen we altijd iets bijzonders in de winkel te hebben.

In ons nieuwe pand hebben we een oppervlakte van bijna 400m2 voorzien van bijna alles op aquariumgebied. De zoet- en zoutwaterafdeling heeft een ruime oppervlakte van ongeveer 200m2 voorzien van een gevarieerd assortiment vissen, planten, koralen en lagere dieren. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan diverse merken aquaria, inrichting, techniek, onderhoudsartikelen en voeders.

Onze vijverafdeling is klein, maar fijn. Met een ruim assortiment voeders en een basis aan techniek hebben we er een leuke afdeling van kunnen maken. Ieder voorjaar wordt de afdeling weer gevuld en zijn we helemaal klaar voor het vijverseizoen.

Dit alles in een moderne frisse winkel, gecombineerd met eerlijk advies en goede service, maakt ons een gezellige winkel voor alle aquaria- en vijverliefhebbers!

Bij ons ontvang je bij de eerste aankoop een klantenpas. Op deze pas worden al je aankopen bijgehouden, ook online! Ideaal voor dat ene visje dat je niet meer bij naam kunt noemen, maar ook voor de garantie op verschillende artikelen.

Ook doe je mee met ons spaarsysteem. Elke euro is een punt waard en bij 500 punten ontvang je een tegoed van € 25,-!
Voor meer over onze spaarpunten

klik hier

 
Nieuwsgierig? Kom eens langs!

Groetjes,
Noortje, Tim, Daisy & Pierreco