Manaus Octocil 500 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 121,95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

0002274

Snel Overzicht

Behandeling tegen darmflagellaten.

Octocil bevrijdt de vissen effectief van darmflagellaten en flagellaten in het bloed door zijn systemische werking. Cichliden, vooral discusvissen en maanvissen, kunnen massaal besmet zijn met darmflagellaten zoals Cryptobia, Hexamita, Spironucleus en Trichomonas. Darmflagellaten zijn parasieten en onttrekken voedingsstoffen uit de darm van de (gastheer) vis.

Je ontvangt 121 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 121 punten = € 6,05. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Octocil

Behandeling tegen darmflagellaten.

Octocil bevrijdt de vissen effectief van darmflagellaten en flagellaten in het bloed door zijn systemische werking. Cichliden, vooral discusvissen en maanvissen, kunnen massaal besmet zijn met darmflagellaten zoals Cryptobia, Hexamita, Spironucleus en Trichomonas. Darmflagellaten zijn parasieten en onttrekken voedingsstoffen uit de darm van de (gastheer) vis. Met als gevolg ontstekingsreacties en veranderingen in de darm van de vis. Het middel doodt effectief deze eencellige parasieten in de vis en bereikt ook ingekapselde stadia van de verwekker op de bodem van het aquarium. In de loop van de behandeling zullen de vissen weer gaan eten. Het kan ook preventief gebruikt worden in een quarantainebak bij aanschaf van nieuwe vissen. Maar bij de kweek van discussen en maanvissen kan Octocil ook ingezet worden bij de behandeling van jonge vissen om een flagellaat-vrij visbestand te krijgen.
Na de succesvolle behandeling met Octocil kan gedurende enkele weken Diploral aan het aquarium toegevoegd worden om het gebrek aan mineralen in de vis te compenseren (zie opties).

- 100 ml is geschikt voor 2000 liter aquariumwater.
- 500 ml is geschikt voor 10000 liter aquariumwater.

Voor meer informatie: 

Manaus-aquarium.de

 

 

 

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Manaus Octocil 500 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling