Korallen-Zucht Pohl's K-Balance 500 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 45,50

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

KZ-065045

Snel Overzicht

Net zoals calcium is ook kalium een belangrijk element in zeewater. Kalium bevindt zich in natuurlijk zeewater met een concentratie van ca. 390mg / L. Pohl's K-Balance van Korallen-Zucht bevat meerdere kaliumzouten in hoge concentraties. Meerdere testen hebben in verschillende aquaria al na een paar dagen voordelen aangetoond in kleur en groei. Lage kaliumwaardes kunnen als resultaat hebben dat Montipora met het groeien stopt en grijzig begint te kleuren. Bij lage kaliumwaardes zijn blauwe Acropora koralen niet fel blauw.

Je ontvangt 45 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 45 punten = € 2,25. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Korallen-Zucht Pohl's K-Balance

Net zoals calcium is ook kalium een belangrijk element in zeewater. Kalium bevindt zich in natuurlijk zeewater met een concentratie van ca. 390mg / L. Pohl's K-Balance van Korallen-Zucht bevat meerdere kaliumzouten in hoge concentraties. Meerdere testen hebben in verschillende aquaria al na een paar dagen voordelen aangetoond in kleur en groei. Lage kaliumwaardes kunnen als resultaat hebben dat Montipora met het groeien stopt en grijzig begint te kleuren. Bij lage kaliumwaardes zijn blauwe Acropora koralen niet fel blauw.

- Verbetert polypexpansie.
- Verbetert de groei en kleuren van alle koralen, met name SPS zoals Montipora, Stylopora, Seriatopora, Pocillopora en Acropora.

Dosering

1 ml op 100 liter aquariumwater per dag.

Extra informatie

Dit product is zeer geconcentreerd. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Er wordt aangeraden om kalium regelmatig te controleren evenals Ca of Mg.

Voor meer informatie:

Korallen-Zucht.de

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Korallen-Zucht Pohl's K-Balance 500 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling