JBL ProFlora v002 2

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 92,45

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

6446300

Snel Overzicht

- Geruisloos magneetventiel (nachtuitschakeling).

Je ontvangt 92 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 92 punten = € 4,60. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

JBL ProFlora v002 2

Geruisloos magneetventiel (nachtuitschakeling).

- Uitbreiding voor CO₂-bemestingsinstallaties of pH-besturingsapparatuur: Geruisloos magneetventiel voor de dosering van CO₂ in aquaria.
- Eenvoudig in gebruik: Integreer het magneetventiel in de CO₂-aanvoerslang van de bemestingsinstallatie of monteer aan het armatuur van de drukregelaar.
- Precieze dosering: Instellen van de CO₂-toevoer door het activeren van een tijdschakelaar of via het pH-besturingsapparaat (tijdschakelaar en besturingsapparaat niet inbegrepen).
- Veilig en zuinig: 12V veiligheidstransformator, geringe warmteontwikkeling door 0,8W capaciteit. Tot wel 50% CO₂-besparing, geen geluidsontwikkeling, universele stekker.
- Inhoud: Geruisloos magneetventiel, ProFlora v002 2, incl. universele stekker.

Precieze dosering

Zonder licht als energiebron nemen planten geen CO₂ op maar geven wel CO₂ af. 's Nachts is een toevoer van kooldioxide dus niet nodig. Door het geruisloze magneetventiel is een dosering van de noodzakelijke hoeveelheid kooldioxide mogelijk. Het apparaat wordt of via de nachtschakelaar van de bemestingsinstallatie of direct via een pH-besturingsapparaat (tijdschakelaar en besturingsapparaat niet inbegrepen) bediend.
De juiste hoeveelheid CO₂ is voor elk aquarium anders en hangt af van het volume, de beweging van het water en de beplanting.


Veilig en zuinig

12V veiligheidstransformator, geringe warmteontwikkeling door 0,8W capaciteit. De geruisloze magneet biedt een CO₂-besparing tot 50%.

Voor meer informatie:

JBL.de

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: JBL ProFlora v002 2

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling