JBL NovoVert 100 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 3,75

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

3019080

Snel Overzicht

- Volwaardige verzorging en optimale groei van plantenetende zoetwatervissen en garnalen: Met spirulina-algen voor een natuurlijke kleurvorming.
- Inhoud: 100 ml.

Je ontvangt 3 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 3 punten = € 0,15. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

JBL NovoVert


- Volwaardige verzorging en optimale groei van plantenetende zoetwatervissen en garnalen: Met spirulina-algen voor een natuurlijke kleurvorming.
- Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor alle vissoorten van 3 - 20 cm in de middelste en bovenste waterlaag.
- Geen watervertroebeling: Gereduceerde algengroei door afgestemd fosfaatgehalte, betere waterkwaliteit door een verbeterde vertering van het voedsel waardoor het aantal visuitwerpselen aanzienlijk gereduceerd wordt.
- Vissen kiezen voor JBL voer: 98,5% van alle vissoorten hebben gedurende onderzoeksexpedities in zoetwater het JBL voer direct geaccepteerd. Geen gebruik van goedkoop vismeel maar van visvlees dat overblijft uit de productie van visfilet.
- Inhoud: Primair voer voor aquariumvissen. Na openen 4 maanden houdbaar. In de originele, hoogwaardige verpakking met zegelfolie gesloten 3 jaar houdbaar.

Voor meer informatie:

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: JBL NovoVert 100 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling