JBL NovoGranoVert Mini Click 100 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 6,99

In voorraad

3009680

Snel Overzicht

- Volwaardige verzorging en optimale groei van tropische zoetwatervissen en garnalen: Met spirulina-algen voor een natuurlijke kleurvorming.
- Inhoud: 100 ml.

Je ontvangt 6 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 6 punten = € 0,30. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

JBL NovoGranoVert Mini Click


- Volwaardige verzorging en optimale groei van tropische zoetwatervissen en garnalen: Met spirulina-algen voor een natuurlijke kleurvorming.
- Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden door zweven en zinken van het granulaat voor kleine vissoorten van 3 - 10 cm in alle waterlagen.
- Geen watervertroebeling: Gereduceerde algengroei door afgestemd fosfaatgehalte, betere waterkwaliteit door een verbeterde vertering van het voedsel waardoor het aantal visuitwerpselen aanzienlijk gereduceerd wordt.
- Vissen kiezen voor JBL: 98,5 % van alle vissoorten hebben gedurende de onderzoeksexpedities in zoetwater het JBL voer direct geaccepteerd. Geen gebruik van goedkoop vismeel, maar van visvlees dat overblijft uit de productie van visfilet voor mensen.
- Inhoud: Primair voer voor aquariumvissen. Na openen 4 maanden houdbaar. In de originele, hoogwaardige verpakking met zegelfolie gesloten 3 jaar houdbaar.

Voor meer informatie:

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: JBL NovoGranoVert Mini Click 100 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling