JBL BabyHome Oxygen

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 30,45

In voorraad

6432000

Snel Overzicht

- Premium broedreservoir - complete set met luchtpomp, luchtslang en uitstroomsteen.

Je ontvangt 30 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 30 punten = € 1,50. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

JBL BabyHome Oxygen

Premium broedreservoir. Complete set met luchtpomp.

- Separatie van de ouders en isolering van onverdraaglijke dieren: Extra groot broedreservoir met afdekking en ingebouwde zuurstofverzorging voor het opvoeden van jonge vissen.
- Complete set - gebruiksklaar: Te gebruiken als dubbel broedreservoir, eenvoudig broedreservoir of als groot groeireservoir.
- Gezonde vissen: Opstijgende luchtbellen voor een goede watercirculatie, bevordert de uitkomst, tweedelig reservoir: separatie van broedende vrouwtjes, twee verschillende broedroosters, stabilisatie in het aquarium door zuignap.
- Luchtbrug principe: Permanente waterstroom door hoogwaardige luchtpomp - meer welzijn voor de ouderdieren, vermindert verlies van jonge dieren, 3 W capaciteit.
- Inhoud: 1 premium broedreservoir - complete set, BabyHome Oxygen. Incl. broedreservoir, luchtpomp, luchtslang en uitstroomsteen.

Permanente, zachte waterstroom

Via de opgaande buis, in het midden van het broedreservoir, wordt door een luchtpomp lucht geblazen. Deze lucht stijgt naar boven en duwt zo ook het water in de buis naar boven. Dit wordt vervolgens via een cirkelvormige waterafvoer gelijkmatig over het broedreservoir verdeeld. De permanente, zachte waterstroom bevordert het welzijn van de ouders en verhoogt het aantal eitjes dat uitkomt en optimaliseert op deze wijze de kweek. Geschikt voor open aquaria en aquaria met een afdekplaat.

Complete set, klaar voor gebruik

Montage van de aanzuigkorf door middel van kwartslag met de klok mee aan de opening van de bodem van het broedreservoir. Inzet van de cirkelvormige wateruitloop in het bovenste einddeel van de stijgende buis. Luchtslang aan de luchtpomp aansluitend en vervolgens de stekker van de luchtpomp in het stopcontact steken. 

Op drie manieren te gebruiken:

- Dubbel broedreservoir: Beide trechtervormige inzetstukken en scheidingswanden bevinden zich in het reservoir,.
- Eenvoudig broedreservoir: Trechtervormige inzetstukken en scheidingswanden verwijderen. Groot V-vormig inzetstuk plaatsen.
- Groot, dubbel (met scheidingswanden) of eenvoudig broedreservoir (zonder scheidingswanden).

Voor meer informatie:

JBL.de

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: JBL BabyHome Oxygen

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling