HS Aqua Refill Bacterial Activator Freshwater

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 27,95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

0001701

Snel Overzicht

Dit is een complete bacterie,- en voedingsmix, voor het zelf kweken en activeren van bacteriën in de HS Aqua Bacterial Activator Freshwater 3000. De Refill is een navulling met unieke combinaties van voeding met bacteriën. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor de HS Aqua Bacterial Activator Freshwater en bevatten 13 soorten bacteriestammen. Deze zorgen voor een optimale bacteriologische afbraak van organisch vuil, ammoniak en nitriet in het aquarium.

Je ontvangt 27 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 27 punten = € 1,35. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

HS Aqua Refill Bacterial Activator Freshwater


Dit is een complete bacterie,- en voedingsmix, voor het zelf kweken en activeren van bacteriën in de HS Aqua Bacterial Activator Freshwater 3000. De Refill is een navulling met unieke combinaties van voeding met bacteriën. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor de HS Aqua Bacterial Activator Freshwater en bevatten 13 soorten bacteriestammen. Deze zorgen voor een optimale bacteriologische afbraak van organisch vuil, ammoniak en nitriet in het aquarium.

Een onderhoudse toevoeging van eens in de 14 dagen van HS Aqua Refill Bacterial Activator Freshwater 3000 ondersteund een optimaal afbraakproces van afvalstoffen in aquaria en houdt de bacteriecultuur in het aquarium stabiel. Deze navulverpakking is voldoende voor 3.000 liter aquariumwater.

 

Voor meer informatie: 

Hsaqua.eu

 

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: HS Aqua Refill Bacterial Activator Freshwater

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling