HS Aqua Bacto Turbo 150 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 9,95

In voorraad

0031330

Snel Overzicht

Snelstart bacteriën waarmee direct vissen geplaatst kunnen worden in een nieuw opgestart aquarium.

Een nieuw aquarium, een nieuwe filter - vroeger moest er twee weken gewacht worden voordat de eerste vissen in het aquarium konden. Dit is nu niet meer nodig met HS Aqua Bacto Turbo.

Je ontvangt 9 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 9 punten = € 0,45. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

HS Aqua Bacto Turbo Small
Snelstart bacteriën waarmee direct vissen geplaatst kunnen worden in een nieuw opgestart aquarium.

Een nieuw aquarium, een nieuwe filter - vroeger moest er twee weken gewacht worden voordat de eerste vissen in het aquarium konden. Dit is nu niet meer nodig met HS Aqua Bacto Turbo. Samen met één van de grotere bacteriënproducenten van de wereld heeft HS Aqua, HS Aqua Bacto Turbo ontwikkelt. De unieke bacteriën in HS Aqua Bacto Turbo zijn, zoals de naam als zegt, turbosnel en hebben niet zoals 'oude' bacteriën twee weken nodig om zich te ontwikkelen. De aangepaste bacteriën zijn in staat het water van een aquarium/vijver direct te zuiveren. Het is zelfs zo dat voor de ontwikkeling van de “turbobacteriën”, vissen in het aquarium bevorderlijk zijn.

De gebruikelijke bacteriën in de bekende bacteriestart culturen zijn afkomstig van de afvalwaterzuivering. Deze bacteriën zijn gewend aan relatief vuil water. Het water in een aquarium is veel schoner dan het water waaraan de bacteriën gewend zijn. Het gevolg hiervan is dat de ‘oude’ bacteriecultuur zich in zuiver aquariumwater langzaam kan ontwikkelen. Met HS Aqua Bacto Turbo is dat verleden tijd. De “turbobacteriën” zijn bacteriënvormen die aan weinig voeding voldoende hebben. Ze komen dus in matig tot weinig belast water voor. Dit is exact de situatie in onze aquariums. Hierin ontwikkelen deze ‘nieuwe’ bacteriën zich bijzonder goed en snel. Zo snel dat je direct de vissen kunt plaatsen in een nieuw opgestart aquarium. In het begin dien je er wel op te letten dat er niet te veel wordt gevoerd en bij calamiteiten (uitval van de pomp, teveel voeder etc) moet worden ingegrepen. Echter na enkele dagen is een ingespeeld biologisch evenwicht in het aquarium bereikt. Je hoeft dus niet meer lang te wachten voordat je de eerste vissen in het aquarium kunt zetten maar je kunt direct van een mooi stukje natuur genieten.

Voor meer informatie: Hsaqua.eu

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: HS Aqua Bacto Turbo 150 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling