GrowCap Small 10 tot 100 Liter

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 11,95

In voorraad

GROW1

Snel Overzicht

GrowCap plantenvoeding in handige capsules is een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten en geselecteerde micro organismen.

- Alles-in-1-formule.
- 8 weken werkzaam.
- Gezonde planten.
- Helder water.
- Gebruiksvriendelijk.

Je ontvangt 11 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 11 punten = € 0,55. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

GrowCap

GrowCap plantenvoeding in handige capsules is een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten en geselecteerde micro organismen.

- Alles-in-1-formule.
- 8 weken werkzaam.
- Gezonde planten.
- Helder water.
- Gebruiksvriendelijk.

De ijverige micro organismen zijn essentieel; deze zorgen voor het transport en de (langzame) opname van de voeding, mineralen en spoorelementen door de plant. Bovendien zuiveren deze het water zodat het mooi helder wordt. De capsules steek je 3 cm diep in de bodem van het aquarium, langzaam komen de bestanddelen vrij en worden verspreid door de tot leven gewekte micro organismen. Vanaf heden eten de planten alleen nog slow food.

Dit product is ontwikkeld voor de consument die zonder al teveel gedoe gewoon wil genieten van het aquarium. Druk de capsules in de bodem en de planten zijn gedurende een periode van 8 tot 12 weken verzekerd van de beste voeding. Zonder verder omkijken. Maar ook zeker de gevorderde aquarist die werkt met Co2, veel licht en een diversiteit aan flora heeft veel baat bij de groene capsules. (Snel)groeiende planten hebben bijvoorbeeld vaak behoefte aan meer (kalium)fosfaat en nitraat; deze zijn volop aanwezig in GrowCap. Door de unieke bodemwerking leiden deze bestanddelen niet tot algvorming.

GrowCap is 100% natuurlijk, bevat 100% werkzame bestanddelen en wordt duurzaam geproduceerd. Een Alles-in-1 formule, speciaal ontwikkeld voor waterplanten, die de natuurlijke balans herstelt. Met helder water en prachtige, gezonde planten als resultaat.

Gebruik:

- Neem alle capsules uit de verpakking en druk deze, dicht bij de planten op +/- 3 cm diepte, in de bodem van het aquarium.
- De micro organismen zorgen dat precies de juiste diversiteit en hoeveelheid aan voeding voor de plant beschikbaar komt.
- Zichtbaar resultaat na 2 weken.
- Na +/- 10 weken herhalen. 

Voor meer informatie:

GrowCap.nlAanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: GrowCap Small 10 tot 100 Liter

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling