Fauna Marin Ultra Sea Fan 100 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 17,95

In voorraad

10120

Snel Overzicht

Ultra SeaFan is een mix van natuurlijk voedsel deeltjes in combinatie met speciale eiwitten, en is een succesvol recept voor het op kleur houden van koralen en andere filtervoeders. Met Fauna Marin Ultra Sea Fan is het mogelijk om azooxanthellate koralen succesvol te kunnen cultiveren en zelfs vermenigvuldigen. De voedsel deeltjes zijn precies op de behoeften van hoornkoralen afgestemd en kan gemakkelijk door deze soorten worden geabsorbeerd. De zeewater eiwitten, natuurlijk plankton alsmede de speciale enzymen worden gemakkelijk opgenomen door koralen en filtervoeders als gevolg van de optimale maat. Fauna Marin Ultra SeaFan zal ook door andere soorten koralen worden opgegeten.

Je ontvangt 17 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 17 punten = € 0,85. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Fauna Marin Ultra Sea Fan

Ultra Sea Fan is een mix van natuurlijk voedsel deeltjes in combinatie met speciale eiwitten, en is een succesvol recept voor het op kleur houden van koralen en andere filtervoeders. Met Fauna Marin Ultra Sea Fan is het mogelijk om azooxanthellate koralen succesvol te kunnen cultiveren en zelfs vermenigvuldigen. De voedsel deeltjes zijn precies op de behoeften van hoornkoralen afgestemd en kan gemakkelijk door deze soorten worden geabsorbeerd. De zeewater eiwitten, natuurlijk plankton alsmede de speciale enzymen worden gemakkelijk opgenomen door koralen en filtervoeders als gevolg van de optimale maat. Fauna Marin Ultra SeaFan zal ook door andere soorten koralen worden opgegeten.

Dosering:

Voeg Fauna Marin Ultra Sea Fan regelmatig in kleine doses in het aquarium toe. Een optimaal effect wordt verkregen in combinatie met Fauna Marin Ultra Min S en Fauna Marin Ultra Organic.

Samenstelling:

- Eiwitten 75%.
- Koolhydraten 12%.
- Vetten 8%.
- Zeewater plankton.
- Zeewater eiwitten.
- Omega-III Vetzuren.
- Aminozuren.
- Zeewater oliën.
- Vitamine.
- Antioxidanten.

Voor meer informatie:

FaunaMarin.de

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Fauna Marin Ultra Sea Fan 100 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling