Fauna Marin Ultra Phos 2000 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 55,99

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

12012

Snel Overzicht

Ultra Phos van Fauna Marin is een op aluminium basis absorber die veilig fosfaten en humusstoffen uit het aquarium verwijdert. De verontreinigende stoffen worden aan het oppervlak van Ultra Power Phos gebonden en zullen niet worden vrijgegeven. Met Fauna Marin Ultra Phos kun je zeer lage nutriënt concentraties in het aquarium handhaven. Ongewenste algen groei zal worden gestopt en koralen zullen hun natuurlijke kleuren tonen.

Je ontvangt 55 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 55 punten = € 2,75. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Fauna Marin Ultra Phos

Ultra Phos van Fauna Marin is een op aluminium basis absorber die veilig fosfaten en humusstoffen uit het aquarium verwijdert. De verontreinigende stoffen worden aan het oppervlak van Ultra Power Phos gebonden en zullen niet worden vrijgegeven. Met Fauna Marin Ultra Phos kun je zeer lage nutriënt concentraties in je aquarium handhaven. Ongewenste algen groei zal worden gestopt en koralen zullen hun natuurlijke kleuren tonen.

Gebruik

- Breng alle wijzigingen in het aquarium voorzichtig en langzaam!
- Begin met 50 gram Ultra Phos per 200 liter aquarium water.
- Na 14 dagen kan de dosis tot 100 gram per 200 liter worden verhoogd. Let op: Niet overdoseren!
- Controleer regelmatig de fosfaatconcentratie met een betrouwbare testkit.
- Ververs Ultra Phos zodra de fosfaatgehalte weer begint te stijgen.
- Gebruik niet meer dan 100 gram per 200 liter water. Wij raden aan om het materiaal in een filter met een hoge doorstroming te plaatsen voor maximale prestaties.
- In het geval van extreem lage niveaus van fosfaat, gecombineerd met een niet meetbaar nitraatgehalte mag Ultra Phos niet worden gebruikt!
- Ultra Phos is extreem sterk en geschikt voor aquaria met een hoge nutriëntenbelasting. Ultra Phos verwijdert ook ongewenste organische stoffen en geel tint van het water.
- In aquaria met een hoge organische belasting (geelachtig water) kan het even duren voordat de fosfaatgehalte begint te dalen. Dit is een normaal proces, u zult ook de kleur van Ultra Phos van wit naar geel zien veranderen terwijl het aquarium water helderder wordt.
- Voor een langzamere adsorptie spoel het gevulde filter zak met osmose water voor gebruik.
- Voor het verkrijgen van de beste resultaten en adsorptie efficiëntie, plaats het materiaal tussen twee lagen filterwatten of gebruik een potfilter.
- Bij gebruik van een wervelbedfilter, overweeg dan de veel hogere efficiëntie van het material. Verminder de hoeveelheid Ultra Phos met 50% en let zorgvuldig op de stroming door het filter.
- Fauna Marin Ultra Phos wordt warm, wanneer deze voor het eerst in water ondergedompeld wordt.
- Niet uitspoelen.

Voor meer informatie:

FaunaMarin.de

Aanvullende Informatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Fauna Marin Ultra Phos 2000 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling