Easy-Life EasyCarbo 250 ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 8,95

In voorraad

AL11

Snel Overzicht

- Vloeibare CO2, onmisbaar voor een goede plantengroei! 
- Inhoud: 250 ml.

Je ontvangt 8 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 8 punten = € 0,40. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Easy-Life EasyCarbo

Vloeibare CO2, onmisbaar voor een goede plantengroei!

EasyCarbo is een zeer krachtige en effectieve koolstof­voeding voor aquariumplanten. Koolstof (in de vorm van in het water opgeloste CO2) is één van de belangrijkste voedingsstoffen voor een optimale plantengroei. Bij gebrek aan koolstof kan een plant niet optimaal assimileren en groeien. Als gevolg van dit gebrek komt de plantengroei tot stilstand en concurreren planten niet meer met algen om de voedingsstoffen. Als dit tekort aan koolstof te lang aanhoudt, dan gaan de planten suikers en andere voedingsstoffen lekken die aantrekkelijk zijn voor algen. Gevolg: bealgde en slecht uitziende bladeren. EasyCarbo brengt dan de oplossing. Na circa 2 weken gebruik van EasyCarbo gaan planten duidelijk beter groeien en er beter uitzien. Dit geldt met name voor moerasachtige planten (Cryptocoryne sp. / Echinodorus sp. enz.). Algen krijgen het heel moeilijk door de verbeterde concurrentie en verdwijnen in de meeste gevallen.

Gebruiksaanwijzing:

Elke dag: Elke dag 1 ml per 50 liter tot maximaal 2 ml per 50 liter.

- Bij twijfel : Indien je twijfelt over de plantenbezetting, start de eerste 2 weken met een halve minimale dosering per dag om de planten te laten wennen. De dosering is dan: 1 ml per 100 liter per dag.
- Gevoelige planten: Sommige plantensoorten zoals Vallisneria of waterpest, kunnen gevoelig reageren op EasyCarbo. Zeker als het water wat zacht is. Pas dan de dosering aan (1/2 dosering) en doseer om de andere dag.
- Gebruik van EasyCarbo bij CO2-gasbemesting: EasyCarbo kan zonder problemen gebruikt met of zonder CO2-bemesting. Sterker nog : planten zullen nog beter groeien bij gebruik van EasyCarbo en CO2 tegelijkertijd. Met name moerasachtige planten zoals Cryptocoryne sp. of Echinodorus sp. zullen duidelijk beter gaan groeien.

Voor meer informatie: 

Easylife.nl

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Easy-Life EasyCarbo 250 ml

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling