Colombo Marine Magnesium+ 1 kg Poeder

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 19,49

In voorraad

A5060450

Snel Overzicht

Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra het aquarium wordt bevolkt met koralen is het van groot belang deze waarden wekelijks te testen en toe te voegen.

Je ontvangt 19 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 19 punten = € 0,95. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Colombo Reef Basis - Magnesium+ 1 kg Poeder

Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra het aquarium wordt bevolkt met koralen is het van groot belang deze waarden wekelijks te testen en toe te voegen. 

Magnesium+ bevat ingrediënten die zijn gewonnen uit natuurlijk zeewater d.m.v. zonneverdamping. Dit biedt grote voordelen ten opzichte van producten die gebruik maken van chemische of gemijnde grondstoffen. De ingrediënten zijn puur, onvervuild en bovendien 100% gelijk aan de ingrediënten van het Colombo Pro Reef Salt. Een 100% match voor de beste resultaten!

Magnesium+ is verkrijgbaar als kant en klare vloeistof die je direct kunt doseren. Er is ook een economische poedervorm. Hiermee kun je zelf een stamoplossing maken en zeer voordelig de waarde op peil houden.

Dosering:

- Stamoplossing maken: Los 7 maatschepjes van 15 ml op in 100 ml osmosewater, zodra de vloeistof helder is aanvullen met osmosewater tot 200 ml. Voeg 10 ml van deze stamoplossing per 60 liter aquariumwater toe om het magnesiumgehalte met +/- 10 mg/l te verhogen.
- Dosering voor directe toevoeging: Mg+ kan ook direct aan het aquarium worden toegediend hoewel dit niet de voorkeur heeft. De dosering is dan 1 schepje van 15 ml per 175 liter aquariumwater om het magnesiumgehalte met 10 mg/l te verhogen. Wacht tenminste 1 uur na het toedienen van Mg+ voordat je KH+ of Ca+ toe voegt, dit om neerslag te voorkomen. 

Inhoud:

- 500 ml is voldoende voor + 50 mg / 500 liter aquariumwater.
- 1 liter is voldoende voor + 50 mg / 1000 liter aquariumwater.
- 1 kg poeder is voldoende voor + 115 mg / 1000 liter aquariumwater.

Tip

Voeg Magnesium+ toe aan het RO water wat je gebruikt om verdampt water aan te vullen. Je kunt ook gebruik maken van een doseerpomp, daarmee kun je constant aanvullen wat wordt opgenomen.

Voor meer informatie:

Colombo.nl

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Colombo Marine Magnesium+ 1 kg Poeder

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling