Colombo Marine Mycosidol Bio Cure

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 17,25

In voorraad

5060500

Snel Overzicht

- Verwijdert nutriënten voor roodalgen.
- 120 ml, geschikt voor 450 liter aquariumwater.

Je ontvangt 17 spaarpunt(en) bij aankoop voor dit product. 17 punten = € 0,85. Meer info over ons spaarsysteem

OF

Details

Colombo Marine Mycosidol Bio Cure

Verwijdert nutriënten voor roodalgen.

Cyanobacteriën zijn bacteriën die relatief veel voeding en veel licht nodig hebben om te groeien. Colombo Mycosidol Bio Cure is erop gericht om de voeding (in de vorm van detritus) weg te nemen door zowel geselecteerde zeewaterbacteriën deze voeding te laten afbreken als door de natuurlijk afbraak te bevorderen met actieve zuurstof. Dit product werkt echter alleen effectief als de behandeling met Mycosidol Bio Cure wordt ondersteund met een optimalisatie van het gehele aquarium. Test daarom altijd voor en na de behandeling de waterkwaliteit en corrigeer waar nodig.

Uit Mycosidol Bio Cure wordt actieve zuurstof vrijgemaakt. Actieve zuurstof kan koralen licht beschadigen dus strooi de Mycosidol Bio Cure op een plek waar het langzaam kan oplossen, zoals de sump of overloop. Schakel pompen daarom gedurende 5 min uit zodat het middel niet meteen door het hele aquarium wordt geblazen en daarmee op koralen terecht komt. Mycosidol Bio Cure verhoogt de KH van het zeewater met ongeveer 1-1.5°DH per behandeling. Houdt hier rekening mee als je routinematig of automatisch KH+ doseert. Pas de dosering van KH+ hierop aan.


Dosering:

1 afgestreken doseerlepel (=1 ml) per 15 liter zeewater. Omdat Mycosidol Bio Cure werkt via het wegnemen van voeding, zijn meestal 3-4 behandelingen noodzakelijk. Colombo adviseert om 2x per week te behandelen met 3-4 dagen tijd tussen de behandelingen.


Inhoud:

120 ml, geschikt voor 450 liter aquariumwater.

Waarschuwing:

Lees voor gebruik de bijsluiter en reken nauwkeurig de inhoud van je aquarium uit. Bij onjuist gebruik van dit middel, kan er onherstelbare schade ontstaan. Ook kan dit dodelijk zijn voor koralen, egels en andere lagere dieren in het aquarium.

Voor meer informatie:

Colombo.nl

 

 

Aanvullende Informatie

Levertijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

Je recenseert: Colombo Marine Mycosidol Bio Cure

Hoe heb je dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling